Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Έρχονται Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, αλλά έρχεται και η ώρα να μας αποχαιρετήσει το apopsignomi, όπως ήδη το έχουμε ανακοινώσει, εδώ και μήνες. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους φίλους οι οποίοι θέλουν να μην σταματήσουμε να γράφουμε την άποψή μας και να τους πούμε πως πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή και θα διαπιστώσουν, πως δεν θα είμαστε μακριά τους και πως πάντα με κάποιον τρόπο, θα τους στηρίζουμε και θα... στηρίζουμε την αλήθεια.

- Θα υπάρχει πάντα γραμμή επικοινωνίας μαζί τους και πάντα θα ασχολούμαστε με τα προβλήματα της καθημερινότητας. Με μία μόνη διαφορά. Θα κάνουμε το ρεπορτάζ, θα το παρουσιάζουμε και ο κόσμος θα βγάζει τα συμπεράσματά του. 

- Την παρουσίαση του ρεπορτάζ, τον σχολιασμό, τις δηλώσεις και συνεντεύξεις, θα τα κάνουν νέα πρόσωπα και σε καμία περίπτωση ο μπάρμπα Στέλιος, ο οποίος αποφάσισε να αποτραβηχτεί, αλλά θα είναι πάντα δίπλα στα νέα πρόσωπα, έτοιμος να βοηθήσει αν χρειαστεί.

- Δίπλα του μάθαμε αρκετά και γνωρίσαμε ανθρώπους που είναι στην πολιτική, τον αθλητισμό, την αυτοδιοίκηση, στο επιχειρείν και ξέρουμε από ποιους πρέπει να φυλαγόμαστε και ποιοι εξυπηρετούν συμφέροντα.

- Οι άνθρωποι που θα θελήσουν να ενταχθούν σε αυτή την νέα ομάδα, θα πρέπει να είναι αποφασισμένοι και ασυμβίβαστοι και να μην υποκύπτουν στα θέλω των εργολάβων, των προμηθευτών και στα θέλω αυτών που έχουν την διαχείριση δημοσίου χρήματος.

- Μέχρι τα Χριστούγεννα θα γίνει η επιλογή των προσώπων τα οποία θα προσληφθούν, στην Εύβοια και την Αθήνα, μέσα από συγκεκριμένη διαδικασία και για πολλές θέσεις εργασίας, για την λειτουργία των γραφείων, για δημόσιες σχέσεις, για τον τομέα της ενημέρωσης και ως υπεύθυνοι προσωπικού.

- Όποιος πιστεύει πως μπορεί να υπηρετήσει τον χώρο, δεν έχει παρά να στείλει το βιογραφικό του στο provoli2023@gmail.com. Τα άτομα που θα επιλεγούν, θα προσληφθούν και θα έχουν ότι ακριβώς ορίζει η νομοθεσία για τον καθένα.