Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

...ο μπάρμπα Στέλιος

 - Πάμε παρακάτω φίλε και ειλικρινά δεν ξεχνώ τίποτα και κανέναν. 
Δεν έχω μάθει να σκύβω το κεφάλι, αλλά ούτε να παίρνω πίσω κάτι που στήριξα ή υπηρέτησα και μάλιστα με όλες μου τις δυνάμεις.
Ο μπάρμπα Στέλιος, απλά βάζει τελεία και παύλα σε αυτό που έκανε τόσα χρόνια και περνάει πίσω από την πρώτη γραμμή, εκεί όπου θα υπάρχει η δημιουργία, η επιλογή και η... θεματολογία.
Νέα πρόσωπα θα επιλεγούν και θα μπούνε μπροστά για να παρουσιάσουν τα ρεπορτάζ και φυσικά να κάνουν τα σχόλια και τις συνεντεύξεις.
Οι διαδικασίες άρχισαν και το αποτέλεσμα θα το δείτε από τα μισά του Φεβρουαρίου και μετά.
Πίστευα και πιστεύω πως κάθε νέο πρόσωπο στον χώρο της επικοινωνίας και το οποίο δεν θα έχει εξαρτήσεις και θα κοιτάζει μόνο πως όλα θα είναι κοντά στην αλήθεια, θα κερδίζει τον κόσμο, σε όποιον πολιτικό χώρο ή την όποια αυτοδιοικητική παράταξη ανήκει.
Χθες ξεκινήσαμε δοκιμαστικά ένα ρεπορτάζ, το οποίο έχει να κάνει με τις προμήθειες και τους προμηθευτές και τα πρώτα δείγματα ήταν συγκλονιστικά. Όταν διαβάζαμε τις πληροφορίες που συγκεντρώσαμε τα παιδιά ξαφνιάστηκαν.
Δεν σας γράφω περισσότερα γιατί αυτά πρώτα πρέπει να τα αξιολογήσεις, να βρεις όλα τα στοιχεία και μετά να προχωρήσεις σε αποκαλύψεις.