Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

....φαπούλες

 - Δεν θέλετε να καταλάβετε ή είναι αλήθεια πως μερικοί είσθε "περιορισμένης ευθύνης";;; Το έχουμε γράψει άπειρες φορές και δεν το αλλάζουμε. Όσο ο Θεός μας επιτρέπει να ζούμε, θα τον ευχαριστούμε και δεν θα σταματήσουμε, με κάποιον τρόπο να σας "ξεβρακώνουμε πολιτικά". Δεν μας απασχολεί καθόλου το ποιος θα ενοχληθεί και ποιος όχι. Θα μας ενοχλήσει αν αδικήσουμε κάποιον γράφοντας ή λέγοντας ψέματα. Αν αυτό συμβεί, τότε να ξέρετε πως και δημόσια συγνώμη θα ....ζητήσουμε και θα εγκαταλείψουμε τα πάντα.

- Η αλήθεια πονάει και θα πρέπει να καταλάβουν όλες και όλοι πως εμάς δεν μας αρέσει το να μας θεωρούν δεδομένους. Είμαστε άνθρωποι, αλλά είμαστε και επαγγελματίες. Όσο ήμασταν μόνοι μας δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και βάζαμε πάνω απ΄ όλα την ιδεολογία μας, τις ανθρώπινες σχέσεις και όλα τα σχετικά. Τώρα αυτό δεν μπορούμε να το συνεχίσουμε.

- Το apopsignomi δεν είχε ούτε αφεντικά, ούτε υπαλλήλους και είχαμε την δυνατότητα να γράφουμε μόνο την άποψή μας, χωρίς να κοιτάζουμε το συμφέρον μας. Δεν μετανιώσαμε για τίποτα απολύτως. Τώρα τα δεδομένα άλλαξαν. Τώρα υπάρχει μια επιχείρηση με προσωπικό και όλα τα έξοδα και πρέπει να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά της.

- Τώρα λοιπόν θα φροντίσουμε ώστε το γραφείο μας να πάει καλά και έχοντας στην πρώτη θέση το ρεπορτάζ και πάντα με οδηγό την αλήθεια. Ούτε συμπολίτευση, ούτε αντιπολίτευση. Αληθινό ρεπορτάζ και όποιος αντέξει. Αυτά όλα με εικόνα και ήχο, για να μην μπορεί κανείς να τα αμφισβητήσει.