Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

......σουτάκια

 - Γιατί πρέπει να εξηγούμε τα αυτονόητα; Ποιος δεν γνωρίζει πως κανείς δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τα λογότυπα, τα σήματα, τα τα λάβαρα και τους τίτλους ενός Συλλόγου χωρίς την άδειά του; Εμείς σχολιάσαμε την  θέση του κυρίου Σπύρου Λάμπρου, ο οποίος θέλει να λειτουργήσει λέσχη φίλων του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, για τους δικούς του λόγους. Ο νόμος δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο και θα έπρεπε να,,, το γνωρίζει.

- Κύριε Λάμπρου, αγαπητέ Σπύρο, αυτή την φορά άκουσέ με για να μην εκτεθείς και πάλι. Όποιος θέλει να βοηθήσει πάει και βοηθάει. Όποιος θέλει να κάνει δωρεές ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει διοίκηση και έχει και τραπεζικό λογαριασμό. Πάει λοιπόν και βοηθάει οικονομικά όσο και όποτε θέλει.

- Δεν είναι δυνατόν να δημιουργούμε κάτι, για να μπορούμε να βγαίνουμε στην πιάτσα και να μαζεύουμε χρήματα στο όνομα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Αυτό κύριε Λάμπρου το κάνατε όταν ήσασταν διοίκηση και ακόμη ψάχνουν να βρουνε πόσα χρήματα πλήρωσαν κάποιοι και που πήγανε.

- Θα σταματήσω εδώ γράφοντας πως μέλη της διοίκησης που συμμετείχατε έκαναν τον μάνατζερ και έστελναν ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σε άλλες ομάδες.