Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας.  Ενοχλεί η αλήθεια, αλλά δεν την αμφισβητεί κανείς. Πάντως αν η αλήθεια είναι πως ο κύριος Σπύρου και η κυρία Παππά δεν κέρδισαν τις εκλογές, η μεγάλη αλήθεια είναι πως δεν τις έχασε η κυρία Έλενα Βάκα και αυτό έχει την σημασία, γι΄ αυτό κάποιος θα πρέπει να αναλύσει... το αποτέλεσμα.

- Φίλοι της Δημάρχου ρωτάνε και ξαναρωτάνε, για το αν ο κύριος Σπύρου τηλεφώνησε στην Έλενα Βάκα για να την συγχαρεί. Γιατί το ρωτάτε και δεν λέτε ευθέως πως δεν τηλεφώνησε;

- Για να τηλεφωνήσεις και να συγχαρείς αυτόν που κέρδισε, πρέπει να έχεις πολιτική κουλτούρα, πολιτικό ανάστημα και αυτά ο κύριος Σπύρου απέδειξε πως δεν τα έχει και δεν τα έχουν γενικώς αυτοί οι οποίοι προσπαθούν από το πουθενά να μπούνε στην πολιτική.

- Αλήθεια, αν υποθέσουμε πως τηλεφωνούσε ο κύριος Σπύρου, αυτό θα ήταν ψεύτικο ή όχι; Ψεύτικο θα ήταν και θα σας εξηγήσουμε γιατί. Ο κύριος Σπύρου ακόμη και σήμερα δεν είπε ένα ευχαριστώ σε αυτούς που τον βοήθησαν, αλλά τους έριξε ευθύνες για την ήττα!!! Ναι καλά διαβάσατε. Τους είπε πως δεν έκαναν τον αγώνα που θα έπρεπε και γι΄ αυτό έχασαν.

- Κύριε Σπύρου, χάσατε για τις λάθος επιλογές που κάνατε, σε όλα τα επίπεδα και φυσικά σας οδήγησε στην ήττα το υφάκι στα τικ τοκ και στις ομιλίες σας. Είχατε ψηφοδέλτιο, είχατε καταφέρει να βγάλετε τον Παγώνη, εκτός μάχης, αλλά δεν είχατε πολιτική και δεν είχατε και σωστή επικοινωνιακή πολιτική, αφού επενδύσατε, για να γράφουμε αλήθειες σε πρόσωπα του περιβάλλοντος της κυρίας Ζλακώνη.

- Κύριε Σπύρου, δεν δώσατε τα ηνία του προεκλογικού αγώνα σε στελέχη με εμπειρία και γνώσεις και βρεθήκατε στο κενό και αν οι εκλογές γινόταν τον Νοέμβριο αντί για τον Οκτώβριο και άλλαζε την τακτική της η κυρία Παππά, πιστεύουμε πως θα ήσασταν κάτω από το 30%.