Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

....θα συνεχίσουν ή τέλος;

 - Οι κύριοι Δημήτρης Αναγνωστάκης και Ανδρέας Παπανδρέου, εδώ και πολλά χρόνια, είναι στην πολιτική και πέρασαν από διάφορα κόμματα, για να καταλήξουν στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κύριος Αναγνωστάκης, εκλέχθηκε δήμαρχος με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής με την ΔΗΜΑΡ, για να καταλήξει στον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος του έδωσε θέση Γενικού Γραμματέα στο υπουργείο δημόσιας... τάξης και στην συνέχεια ήταν υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς, αλλά η παράταξή του ήρθε τρίτη στις εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν του έδωσε το χρίσμα στις τελευταίε εκλογές, αφού προτίμησε τον κ. Γκλέτσο και έτσι όπως έλεγε ο κ. Αναγνωστάκης, πήγε στο σπίτι του.
Ο κ. Παπανδρέου προσπάθησε πολλές φορές ώστε κάπου να εκλεγεί, αλλά ποτέ δεν τα κατάφερε. Έτσι και στις τελευταίες Περιφερειακές εκλογές ήταν υποψήφιος με τον κύριο Γκλέτσο, αλλά και πάλι απέτυχε. Πάντως όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κυβέρνηση τον είχε στην θέση του προέδρου στον ΟΛΝΕ.
Τώρα τι θα κάνουν;
Πιστεύουμε πως ο κύκλος τους έχει κλείσει και πρέπει να σταματήσουν να είναι υποψήφιοι. Τώρα αν θελήσουν να συνεχίσουν, δικό τους το πρόβλημα, αλλά θα κουράσουν περισσότερο τους πολίτες.