Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

....η άποψή μας

 - Φυσικά υπάρχει Θεός, αλλά υπάρχουν και άνθρωποι και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε και να μην περιμένουμε τα πάντα από τον Θεό, χωρίς να κάνουμε τίποτα οι ίδιοι, ώστε να φτάσουμε να μιλάμε με τον Θεό και να ζητάμε να βοηθήσει.
Η απανθρωπιά μας έχει ξεπεράσει κάθε όριο και αυτό το διαπιστώνουμε όλοι, στην καθημερινότητά μας.
Ο καθένας δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για να γίνει καλύτερος ως άνθρωπος και χρήσιμος στην κοινωνία και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το να έχει μια ....θέση εξουσίας, να είναι μέρος του συστήματος, αλλά και να μπορεί να δείχνει πως είναι ισχυρός, αφού μπορεί και ελέγχει κάποια πράγματα.
Δυστυχώς αυτοί είμαστε και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει και θα σας δώσουμε αν θέλετε παραδείγματα, αλλά τα ξέρετε όλοι και δεν θέλουμε να κουράζουμε.
Θα χτυπήσει λέει το σύστημα την φοροδιαφυγή, ενώ την ίδια στιγμή, αυτό το ίδιο σύστημα σε σπρώχνει στο να αποκρύψεις έσοδα και έξοδα.
Υπάρχουν πολλά παιδιά που δεν πάνε σε φροντιστήρια;
Όχι βέβαια. Σχεδόν όλα πάνε για να μάθουν μια ξένη γλώσσα ή για να μπορέσουν να δώσουν εξετάσεις για να περάσουν στο πανεπιστήμιο. Έτσι δεν είναι;
Ε, λοιπόν έρχεται το σύστημα και τι λέει;
Αν πληρώνεις δίδακτρα στο φροντιστήριο, τότε αυτό σημαίνει πολυτελής διαβίωση και δεν θα πάρεις ποτέ ένα οποιοδήποτε επίδομα!!!!!!
Καθόμαστε μετά και κάνουμε αναλύσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ στα τηλεοπτικά πάνελ, για το αν αποκρύπτουν έσοδα ή όχι οι επαγγελματίες. Ναι αποκρύπτουν γιατί απλά το κράτος είναι λήσταρχος και δεν δείχνε σεβασμό σε κανέναν.
Κυρίες και κύριοι της κυβέρνησης και όλων των κυβερνήσεων μέχρι σήμερα, κάντε κάτι για τους έχοντες ανάγκη, γιατί ούτε ο Θεός δεν θα σας κοιτάξει αν συνεχίσετε έτσι.