Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

....μικρά, μικρά

 -   Δεν θα μπούμε εμείς στην διαδικασία, να πιέσουμε ή να κάνουμε υποδείξεις στους ανθρώπους του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Μόνο που κράτησαν την ομάδα ζωντανή και δεν παίζουν παιχνίδια στην πλάτη της, με στησίματα, με μαϊμού μεταγραφές και διάφορα πάρε δώσε, εμάς μας φτάνει και ευχόμαστε την διοίκηση, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές, να μπορέσουν να κρατήσουν την.... ομάδα στην κατηγορία.

- Διαβάζουμε πως κάποιοι δεν αντέχουν να βλέπουν την ομάδα να χάνει, αλλά δεν μας λένε πως άντεχαν να βλέπουν να πουλάει και να αγοράζει παιχνίδια, να στήνουν παράγοντες και ποδοσφαιριστές παιχνίδια, σύμφωνα με αυτά που έλεγαν μέλη πρώην διοικήσεων και άλλα πολλά.

- Αυτή η σημερινή διοίκηση, μπορεί να μην έχει λεφτά, αλλά ξέρει από ποδόσφαιρο και δημιούργησε μια ομάδα από το πουθενά και μπήκε στο πρωτάθλημα χωρίς προετοιμασία. Εμείς έχουμε καθαρή θέση απέναντι σε αυτή την διοίκηση.

- Αν χρειασθούν την βοήθειά μας θα την έχουν, με μία μόνο προϋπόθεση. Η ομάδα να μείνει μακριά από το διοικητικό παρελθόν, χωρίς να ξεχάσει την ιστορία της και να σχεδιάσει το μέλλον, με σωστές βάσεις.