Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και χρόνια σας πολλά, με αγάπη και υγεία για όλους. Τελειώσαμε με τα Χριστούγεννα, αλλά δεν τελειώσαμε με τις γιορτές, αφού έρχεται το τέλος του 2023 και θα μας έρθει το 2024, ελπίζουμε και ευχόμαστε καλύτερο σε όλα τα επίπεδα. Αύριο έχουμε και την ορκωμοσία της νέας Περιφερειακής αρχής. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον περιφερειάρχη Φάνη Σπανό και τους εκλεγμένους.... περιφερειακούς συμβούλους και να υπηρετήσουν τους πολίτες της Περιφέρειας με τον καλύτερο τρόπο.

- Έφυγε ο Βασίλης Καρράς και πάει για τους ουρανούς. Ας βρεθεί κάποιος πολιτικός αυτής της εποχής, ο οποίος και θα μπορούσε να γεμίσει ένα στάδιο στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό και μάλιστα με εισιτήριο!!! Ο Βασίλης ακόμη και με το άκουσμα του θανάτου του, έβγαλε τον κόσμο στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και εκεί τραγουδούσαν τα τραγούδια του. Ο Βασίλης ήταν εκτός από καλλιτέχνης και ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Καλό ταξίδι άρχοντα.

- Φίλες και φίλοι, το apopsignomi κλείνει τον κύκλο του και δεν θέλουμε να κατηγορήσουμε καμία και κανέναν αυτοδιοικητικό και γενικώς κανέναν πολιτικό. Θα έχουμε τον χρόνο από τον Φεβρουάριο και μετά "να ζυγίσουμε τα κιλά μας". Θα παραμείνουμε ελεύθεροι και θα δούμε αν ξέρουμε ή όχι να κάνουμε την δουλειά μας.

- Εμείς δεν θα συκοφαντήσουμε καμία και κανέναν, αλλά θα βάλουμε τα ερωτήματα και θα περιμένουμε απαντήσεις. Αν κάποιος δεν έχει απαντήσεις, δεν θα φταίμε εμείς, αλλά θα εκτεθεί αυτός. 

- Κουμπάρε μην ανησυχείς. Υπάρχει χώρος για όλους. Θα πάρεις κι εσύ, αλλά θα πάρουν κι άλλοι, γιατί είχαν έξοδα, αφού το 2023 τα είχε όλα. 

- Απίστευτο!!!!! Στην παραλία της Χαλκίδας και όχι μόνο παίζουν στοίχημα με θέμα τον Δήμο Χαλκιδέων. Σε τι ποσοστό θα μοιρασθούν οι θέσεις μεταξύ στελεχών της παράταξης Βάκα και του Καθαροσπόρη, αλλά και πρώην ανεξάρτητων!!!! 

- Εμείς επιτρέψτε μας να γράψουμε πως η δήμαρχος έχει έτοιμη την απάντηση. "Ολοι ήτα υποψήφιοι στο ίδιο ψηφοδέλτιο". Θα συμφωνήσουμε με την δήμαρχο, αλλά κάποιες και κάποιοι μάτωσαν τα τελευταία 5 χρόνια και είχαν δεχθεί επίθεση και ύβρεις από τους κωλοτούμπες.