Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και χρόνια σας πολλά. Σε 4 μέρες και την σημερινή θα πούμε γεια στο 2023 και θα υποδεχθούμε το 2024. Ελπίζουμε όλοι να έχετε περάσει καλά τις μέρες των Χριστουγέννων και για όλους σας να βρέθηκε μια ζεστή αγκαλιά για να σας προσφέρει αγάπη. Γι΄ αυτούς που ήταν μόνοι υπήρξε η αγκαλιά του Χριστού και αυτό είναι ....το παρήγορο.

- Ο Χριστός συγχωρεί  τους πάντες και αυτό να μην το ξεχνάτε. Οι άνθρωποι που έχουν μέσα τους αγάπη, ξέρουν να συγχωρούν και σε καμία περίπτωση δεν μισούν.  Επειδή εδώ και πολλούς μήνες και ιδιαίτερα από τότε που εμφανίσθηκε ο Κασσελάκης και έγινε και αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, άρχισαν όλοι να μιλούν για τον γάμο ομοφύλων και για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, εμείς συμφωνούμε απόλυτα με τα όσα είπε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κύριος Συμεών.

- Η οικογένεια είναι οικογένεια και τα παιδιά δεν είναι ούτε παιχνίδια για να τα δωρίζει κάποιος, ούτε διάφορα προϊόντα για να τα επιλέγεις και να τα αγοράζεις. Αλήθεια, γιατί μια μητέρα και ένας πατέρας να δώσουν το παιδί τους σε ένα ζευγάρι ομόφυλων ή  σε ένα ίδρυμα και αυτό να το δώσει στην συνέχεια σε ένα ομόφυλο ζευγάρι;

- Υπάρχουν τελικά νόμοι σε αυτό το κράτος ή όχι; Ένα παιδί όταν ενηλικιωθεί να αποφασίζει αν θέλει να έχει έναν άνδρα για μαμά και έναν άλλον άνδρα για μπαμπά ή δύο γυναίκες από τις οποίες η νμία θα έχει το ρόλο της μαμάς και η άλλη του μπαμπά!!! Στο κρεβάτι του ας κάνει ο κάθε άνθρωπος ότι θέλει, αλλά στο θέμα των παιδιών, ψηλά τα χέρια.

- Ναι το παιδί, το όποιο παιδί να έχει δικαιώματα, αλλά όχι πρώτα να δίνουμε ένα παιδί κατά παράβαση των κανόνων σε ομόφυλα ζευγάρια και μετά αυτοί να απαιτούν και δικαιώματα. Στηρίζουμε τα παιδιά και με όλη την δύναμη της ψυχής μας λέμε ναι σε υιοθεσίες σε ζευγάρια τα οποία για λόγους υγείας δεν μπόρεσαν να αποκτήσουν ένα παιδί. Για τους ομόφυλους λέμε ΝΑΙ στην υιοθεσία παιδιών, αλλά όταν τα παιδιά είναι σε ηλικία να αποφασίσουν τα ίδια και όχι να αποφασίζει γι΄ αυτά ένας υπάλληλος.

- Οι δήθεν προοδευτικοί οι οποίοι θέλουν εδώ και τώρα να ψηφίσει η Βουλή των Ελλήνων νόμους για γάμους ομοφύλων και υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, το κάνουν για να έχουν τις ψήφους αυτών των ανθρώπων και φυσικά για να ψαλιδίσουν και τα ποσοστά της ΝΔ, γιατί αυτό θα γίνει.

- Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, να ξέρει πως αν φέρει το θέμα της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, στην Βουλή, βάζει τέλος στην κυριαρχία και αυτοδυναμία της ΝΔ.  Πρωθυπουργέ, κύριε Μητσοτάκη, εμείς την άποψή μας την λέμε πάντα δημόσια και χωρίς φόβο. Βοηθήστε τις οικογένειες, αλλά και τα παιδιά που έχουν μείνει χωρίς γονείς, αν τιμάτε την ψήφο του λαού και αφήστε στην άκρη τις όποιες άλλες σκέψεις. Βοηθήστε ώστε το κάθε παιδί να είναι με τους γονείς του ή με την οικογένεια των γονιών του και όχι με κάποιους που δεν θα επιλέξει το ίδιο.