Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα με υγεία και αγάπη για τον συνάνθρωπό σας. Με το καλό να έρθει και το 2024 και μακάρι να είναι καλύτερο για όλον τον πλανήτη. Όταν θα έρθει η ώρα να φύγει και το 2024, τότε είναι βέβαιο πως δεν θα είμαστε όλοι στον αποχαιρετισμό του και στην υποδοχή του 2025. Κάπως έτσι κυλάει η ζωή και μέχρι σήμερα δεν βρέθηκε κανείς.... ώστε να μπορέσει να την αλλάξει.

- Ας φροντίσουμε λοιπόν τις μέρες που ο Θεός μας επιτρέπει να ζούμε, να είμαστε καλά μέσα μας και να φροντίζουμε τους ανθρώπους μας, όσο μπορούμε περισσότερο. Ο καθένας μας, κάνει λάθη και αναλαμβάνει τις ευθύνες του και πληρώνει το τίμημα, γιατί τα λάθη πρέπει να τα πληρώνει αυτός που τα κάνει.

- Μπαίνουμε λοιπόν στο τελευταίο Σαββατοκύριακο του 2023 και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε, να έχει κι αυτό τόσα θύματα που θρηνήσαμε τελευταία και πολλά από αυτά εξ αιτίας της βίας.

- Η κυβέρνηση, αλλά και οι αυτοδιοικητικοί, θα πρέπει να καταλάβουν πως πρέπει να ρίξουν το βάρος επιτέλους στην καθημερινότητα των ανθρώπων και κάποια στιγμή να φροντίσουν η κάθε οικογένεια να μπορεί να επιβιώνει, χωρίς να έχει το άγχος για το αν θα μπορέσει να μεγαλώσει τα παιδιά της, να τα σπουδάσει και αυτά να έχουν μετά μια εργασία.

- Δυστυχώς μέχρι σήμερα, κανείς δεν φρόντισε γι΄  αυτό και όλοι μαζί, αυτοί που ολοκληρώνουν το παζλ της εξουσίας, κάνουν τα πάντα ώστε να περνούν αυτοί καλά και οι δικοί τους καλύτερα. Τα δισεκατομμύρια ευρώ πάνε εκεί που πάνε, δήθεν για να γίνει καλύτερη η ζωή μας, αλλά οι απλοί άνθρωποι του μεροκάματου πραγματικά υποφέρουν.

- Κάτι δεν πάει χρόνια τώρα καλά και είναι πλέον φανερό, πως οι λίγοι που πάνε καλά γίνονται λιγότεροι, αφού είναι πλέον γεγονός, πως το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό και αυτό δεν πρόκειται να τελειώσει, αν δεν υπάρξει αντίδραση.