Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

....μικρά, μικρά

 - Έχει δικαίωμα ο Κασσελάκης και ο κάθε ομοφυλόφιλος να λέει δημόσια την άποψή του και δεν έχει δικαίωμα να λέει την δική του άποψη ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών; Ενοχλήθηκαν με τα όσα είπε, κάποιοι παρουσιαστές στην τηλεόραση, αλλά δεν βλέπουν πως τους ίδιους τους ακολουθούν ελάχιστοι, ενώ ο Συμεών και ...κάθε Μητροπολίτης έχει μαζί του τον λαό;

- Καθαρές κουβέντες για να τελειώνουμε. Την πίστη του ο Ελληνικός λαός δεν θα την αλλάξει, όσο κι αν προσπαθήσετε. Στο κρεβάτι σας να κάνετε ότι θέλετε, αλλά όχι και να αλλάξετε και την σύνθεση της οικογένειας.

- Η όποια κυβέρνηση το επιχειρήσει, θα αντιμετωπίσει στην κάλπη τον λαό, για τον οποίο δεν πρέπει να αμφιβάλλει.  Πληροφορίες μας λένε πως σύμφωνα με τον κύριο Κασσελάκη στην Ελλάδα, θα μπορούν να λειτουργούν τράπεζες, οι οποίες δεν θα δανείζουν χρήματα, αλλά παιδιά.

- Ας το δούμε και αυτό για να δοθεί η ευκαιρία στον Ελληνικό λαό να βάλει μια και καλή τέλος στο πλιάτσικο των πολιτικών οι οποίοι εξυπηρετούν τα δικά τους "καλά και συμφέροντα" θυσιάζοντας την πίστη μας, την πατρίδα μας και την οικογένεια.