Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και χρόνια σας πολλά. Οι μέρες και οι νύχτες λιγοστεύουν και για να το αναλύσουμε περισσότερο απομένουν ακόμη 4 μέρες με την σημερινή και  3 διανυκτερεύσεις για το 2023. Τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα θα έρθει το 2024 και ευχόμαστε να φέρει υγεία και αγάπη για όλον τον κόσμο και μέσα στην νέα χρονιά, να γίνει κάτι και με την ....κλιματική αλλαγή, γιατί τίποτα δεν πάει καλά και το διαπιστώνουμε όλοι.

- Με το apopsignomi θα είμαστε μαζί μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2024 και πιθανότατα μέχρι την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου. Κάπου εκεί έχουμε αποφασίσει να βάλουμε τελεία στο apopsignomi και να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους που ήταν αναγνώστες μας εδώ και 16 χρόνια.

- Σίγουρα δεν θα χαθούμε, αλλά θα το πάρουμε αλλιώς. Τα μάτια μας θα τα κλείσουμε και θα είμαστε στο χώρο της ενημέρωσης με τον δικό μας τρόπο. Θα περάσουμε καθαρά στο ρεπορτάζ, κάτι που λείπει αυτή την στιγμή. Θα περάσουμε στο να ανακαλύπτουμε ένα θέμα, να το παρουσιάζουμε και να αφήνουμε τα σχόλια, να τα κάνετε εσείς και όχι εμείς.

- Θα αφήσουμε στην άκρη την όποια κομματική ταυτότητα, την όποια παραταξιακή θέση και άποψη και θα παρουσιάζουμε την πραγματικότητα. Είναι βέβαιο πως με αυτή την πρακτική, θα περάσουν απέναντί μας αρκετοί άνθρωποι της εξουσίας, αλλά είναι βέβαιο πως θα έρθουν κοντά μας, πολλοί περισσότεροι απλοί πολίτες, αφού η αλήθεια πάντα κερδίζει.

- Μεταξύ των φανατικών αναγνωστών, είναι και κάποιοι οι οποίοι μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και αυτούς δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ. Τους χρωστάμε τα πάντα και θα προσπαθήσουμε ώστε να είμαστε δίπλα τους σε ότι κάνουν.