Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και μην ξεχάσετε να μετράτε αντίστροφα, ώστε να σας μπει καλά ο νέος χρόνος, το 2024, με υγεία, δημιουργία και αγάπη.
Τι άλλο να ζητήσουμε να μας φέρει ο νέος χρόνος;
Τίποτα άλλο, γιατί και να ζητήσουμε λεφτά δεν θα μας τα φέρει, οπότε υγεία για τα παιδιά και τους δικούς μας... ανθρώπους, αλλά και για όλο τον κόσμο.

Τώρα αν ζητήσουμε να υπάρξει "υγεία" στην πολιτική, στην αυτοδιοίκηση και στον αθλητισμό, καλύτερα να μην μπούμε στον κόπο, γιατί όπως είπε κι ο γιατρός, σε αυτά τα θέματα η επιστήμη σήκωσε ψηλά τα χέρια.

- Πολύς θόρυβος έγινε για το θέμα με τον κ. Φώτη Λαγό, ο οποίος έχασε και δικαίως την έδρα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων, με δικαστική απόφαση, λίγο μετά την ορκωμοσία του. ποιοι κάνουν θόρυβο; Αυτοί οι οποίοι καμία σχέση δεν είχαν και δεν έχουν με την παράταξη της κυρίας Βάκα και οι οποίοι δεν είπαν ούτε λέξη για την έδρα που άλλαξε χέρια στην παράταξη Σπύρου.

- Οι κυρίες και οι κύριοι δίνουν συγχαρητήρια στον κύριο Νέζη, μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν θέμα, αφού ούτε το ψηφοδέλτιο Βάκα ψήφισαν, ούτε τον Γιάννη "σταύρωσαν".

- Κυρίες και κύριοι υποψήφιοι άλλων παρατάξεων, μην βγάζετε χολή. Όποιος κάτι είδε προσφεύγει στην δικαιοσύνη με ότι στοιχεία έχει και καθαρίζει. Και κάτι ακόμη. Αντιπολίτευση με λόγια και φήμες, δεν μπορεί να γίνει και πρέπει να το καταλάβετε.

- Εμείς στο τρυπάκι αυτό δεν θα μπούμε ποτέ. Θα βλέπουμε και τα θετικά και τα αρνητικά και θα προσπαθούμε να πείσουμε την Δημοτική αρχή, να διορθώνει, να παρεμβαίνει και να είναι παρούσα στα καθημερινά προβλήματα των δημοτών.

- Αυτό φυσικά και δεν αρέσει, αλλά το 2024, πρώτα ο Θεός, αυτό θα εφαρμόσουμε και ευχόμαστε να το καταλάβουν όλες και όλοι αυτοί οι οποίοι πριν καν αρχίσουμε, μας έκοψαν και την καλημέρα!!!!

- Εμείς δεν αλλάζουμε τις αποφάσεις μας και θα περιμένουμε να καταλάβουν το λάθος τους, γιατί εμείς δεν θα τους κάνουμε πόλεμο, δεν θα λέμε ψέματα και τα ρεπορτάζ με εικόνα και ήχο θα δείχνουν και θα λένε αλήθειες.