Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

.....σουτάκια

 - Καθαρή η θέση μας απέναντι στον Αμαρυνθιακό και αυτή την φορά, όπως ήταν πάντα. Εμείς δεν είμαστε της κωλοτούμπας και σεβόμαστε πάνω απ΄ όλα την δουλειά μας και μετά όλα τα υπόλοιπα. Στον Αμαρυνθιακό της περιόδου 2023 - 2024 υπάρχουν άνθρωποι τους οποίους εκτιμούμε και για τους οποίους πάντα είχαμε να γράψουμε.... μια καλή κουβέντα.

- Μπορεί να μην είναι φίλοι μας με την στενή έννοια του όρου, αλλά σίγουρα τους αγαπάμε και εκτιμούμε την δουλειά τους, όπως εκτιμούμε και τον κύριο Σουλάκο, ο οποίος είναι αυτός που έβαλε και βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ και όχι μόνο.

- Τα προηγούμενα χρόνια, γράφαμε πως ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ δεν θα τα καταφέρει, αν και είχε κάνει σπουδαίες μεταγραφές και είχε και τα χρήματα. Γίναμε κακοί, επειδή γράφαμε την άποψή μας η οποία στο τέλος επιβεβαιώθηκα. Έγραψαν για μας τα χειρότερα και δεν ήταν άγνωστοι, αλλά ήταν μέσα από τις επίσημες σελίδες του σωματείου. Τους απαντήσαμε όπως τους άξιζε, αλλά η καλύτερη απάντηση ήρθε στο τέλος, όταν και έγινε αυτό που εμείς είχαμε γράψει. Ο Αμαρυνθιακός δεν ήταν πρωταθλητής.