Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

.....η άποψή μας

 - Θέλω να σχολιάσω για μια επιστολή που μας έστειλε ο κύριος Νίκος Μανής και μας ενημερώνει πως έχει παραιτηθεί, από την θέση που είχε στον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ.
Κύριε Μανή, δεν θα είχα κανέναν λόγο να κάνω σχόλιο, αλλά είναι η πρώτη φορά που το apopsignomi παίρνει από εσάς δελτίο τύπου.
Αλήθεια θα μας πείτε γιατί μας είχατε αποκλείσει από την.... ενημέρωση;
Θέλω να σας θυμίσω κύριε Μανή, πως είχα δεχθεί προσωπική επίθεση μέσα από τον τομέα επικοινωνίας του Αμαρυνθιακού και μάλιστα κυριολεκτικά αισχρή. 
Το αφήνω στην άκρη και δεν ζητώ καμιά απάντηση από εσάς, αφού 2-3 χρόνια τώρα δεν απαντήσατε.
Αυτή ήταν η πρόταση που είχατε κάνει τότε και όπως σας είχα γράψει, κάτω ακριβώς με κόκκινα γράμματα, δεν βρήκατε την δύναμη να ζητήσετε συγνώμη και θέλατε τα χαμηλά.
Εμείς αγαπητέ κύριε Μανή, δεν ήμασταν και δεν είμαστε υπάλληλοι του κυρίου Σουλάκου, αλλά φαίνεται πως εσείς δεν αντέξατε τα ψηλά. Η ομάδα πρώτη φορά είναι πρωταθλήτρια από τα Χριστούγεννα, για να μην γράψω από τον Οκτώβριο.
Αφήσατε να εννοηθεί πως κάποιοι έπαιξαν ρόλο για την παραίτησή σας και δηλώσατε πως σας φταίει το περιβάλλον της ομάδας.
Κύριε Μανή, αγαπητέ Νίκο η ομάδα είναι για πρώτη φορά στην θέση που είναι και ίσως κάτι έκαναν γι΄ αυτό και αυτοί που τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν στην ομάδα. Γι΄ αυτούς δεν είχες να πεις κάτι;
Ο κύριος Σουλάκος είναι ο χρηματοδότης, αλλά μόνο με χρήματα δεν πετυχαίνεις στόχους και αυτό αποδείχθηκε τα προηγούμενα χρόνια.
Κύριε Μανή στείλατε χθες την επιστολή, ενώ δεν παραιτηθήκατε χθες. Φυσικά θα έπρεπε να είσθε εντάξει με την ομάδα, γιατί αυτή δεν φταίει σε τίποτα. Θα μπορούσε αυτή η επιστολή σας, να δημιουργήσει προβλήματα στον Αμαρυνθιακό, ίσως χωρίς να το θέλετε, αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Μπορεί για τον Αμαρυνθιακό το πρωτάθλημα να έχει τελειώσει, αλλά δεν τελείωσε το θέμα της ανόδου στην Γ΄ Εθνική και η ηρεμία, είναι απαραίτητο συστατικό, ώστε να συνεχίσει η ομάδα.
Κύριε Μανή μας έχετε μπερδέψει. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε, τι είναι αυτό που σας οδήγησε στην παραίτηση και γιατί παραμείνατε ως μέλος της διοίκησης. Είναι άλλο "περιβάλλον" εκεί;
Προστατέψτε την ομάδα και αυτό που έχει πετύχει μέχρι σήμερα και που δεν είχε πετύχει τα προηγούμενα χρόνια......
Τέλος πάντων. Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένο με υγεία το 2024.