Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

ο μπάρμπα Στέλιος

 - Οι αγώνες στίβου για την κόρη μου την Κερασία τελειώνουν για την περίοδο 2023 - 2024 με τους Πανελλήνιους ανδρών γυναικών Κ20 στα Τρίκαλα 27-28 Ιουλίου 2024.
Η Κερασία κλείνει τον κύκλο της στην κατηγορία κάτω των 18 και την νέα χρονιά θα είναι στην Κ20.
Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν δύσκολα για την Κερασία, αλλά δεν θα επαναλάβουμε το τι συνέβη και ποιοι ....της προκάλεσαν ότι της προκάλεσαν.
Η Κερασία κοιτάζει μπροστά και αυτό έχει σημασία.
Ανήκει στον Γυμναστικό Σύλλογο Κηφισιάς όπου την αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και προπονήτριά της είναι ένας υπέροχος άνθρωπος η Εθνική προπονήτρια κυρία Σιώμου Ιωάννα.
Από την νέα περίοδο η Κερασία θα ρίξει το βάρος στις επιδόσεις και όχι στην κατάκτηση μεταλλίων. Μετάλλια έχει πάρει πολλά (πάνω από 10 αυτή την περίοδο) και τώρα αν και θα είναι Γ΄ Λυκείου και θα έχει δυσκολίες, θα προσπαθήσει και θα βάλει ψηλά τον πήχη.
Αυτοί που βιάστηκαν να πούνε όσα είπανε, θα πάρουν την απάντηση μέσα στον στίβο, από την ίδια την Κερασία.
Εκεί θα τους περιμένει και τους καλεί να κοιτάξουν λίγο και την δική τους την καμπούρα, γιατί πλέον ξέμειναν από αθλητές και δεν φταίει κανείς άλλος εκτός από τους ίδιους.
 Και κάτι τελευταίο. Η Κερασία είναι ισχυρός χαρακτήρας και κανείς δεν μπορεί να την οδηγήσει εκεί που θέλει, αν η ίδια δεν το θέλει. 
Εμείς ως γονείς στηρίζουμε τις δικές της αποφάσεις και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, ακόμη κι αν διαφωνούμε. Είναι παιδί μας και θα είμαστε δίπλα της όσο θα μας χρειάζεται.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε κάποιους φίλους, γιατί χωρίς αυτούς δύσκολα θα τα καταφέρναμε.