Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Ας μιλήσουμε ανοιχτά

 - Προσωπικά θα απευθυνθούμε στον κύριο Κώστα Γιαμαρέλο, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ δηλώνει ΝΔ και μάλιστα λέει πως κάποιοι δεν πρέπει 
να μιλάμε, γιατί ποτέ δεν ήμασταν ΝΔ.
Βάζουμε και τον εαυτό μας μέσα, γιατί αφού μιλάει γενικώς και αορίστως, δεν εξαιρεί κανέναν.
Κύριε Γιαμαρέλο, θα σας παρακαλούσαμε να αφήσετε στην.... άκρη της προκλήσεις και δεν έχετε κανένα δικαίωμα να λέτε εσείς ποιος είναι και ποιος δεν ήταν ποτέ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα κύριε Γιαμαρέλο και σας επιτρέπουμε να λέτε ότι θέλετε και σε όποιον θέλετε για μας. Έχουμε όμως το δικαίωμα κι εμείς να σας πούμε πως στο όνομα του κόμματος δεν πρέπει κανείς να ξεχνάει την δεοντολογία.
Η ΝΔ θέλει την ψήφο του κάθε πολίτη και όχι μόνο αυτών που εσείς θα επιλέξετε.
Τα μέλη του ΔΣ της ΔΕΕΠ και των ΔΗΜ.Τ.Ο.  πρέπει να στηρίζουν το κόμμα και όχι προσωπικά κάποιον βουλευτή ή κάποιον υπουργό.
Εμείς μπορεί να μην είμαστε τόσο Νεοδημοκράτες όσο εσείς, αλλά πάνω από 50 χρόνια στηρίζουμε και ψηφίζουμε αυτό το κόμμα, αλλά πάντα μέσα από διαδικασίες και ακολουθώντας το καταστατικό και την δεοντολογία.
Κύριε Γιαμαρέλο, έχουμε κάθε δικαίωμα να απευθυνόμαστε στα όργανα του κόμματος και αυτό κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε.
Επειδή λέτε συνεχώς πως θα προχωρήσετε σε αποκαλύψεις, οι οποίες θα αφορούν πρόσωπα, σας καλούμε να το κάνετε τώρα και αρμοδίως, γιατί διαφορετικά θα συνεχίσουμε κι εμείς να γράφουμε αυτά που νομίζουμε πως πρέπει να γράψουμε.
Αγαπητέ κύριε Γιαμαρέλο, έχουμε μια αρχή και δεν την αλλάζουμε.
Δεν μας αρέσουν αυτοί οι οποίοι για δικούς τους λόγους πάνε μια από εδώ και μια από εκεί.
Στις προηγούμενες εσωκομματικές, ήταν απέναντι στον κ. Μάλλιο και σ΄ εσάς υποψήφιοι οι οποίοι ήταν υποψήφιοι με άλλες παρατάξεις στις Περιφερειακές εκλογές και η στάση μας ήταν γνωστή. Το γράφουμε γιατί κάτι μας είπατε σχετικά. 
Κύριε Γιαμαρέλο, μας ενοχλεί αφάνταστα το ότι λέτε στο διαδίκτυο τα όσα λέτε, ενώ είσθε στα κομματικά τοπικά όργανα.
Σας ζητήσαμε να το σταματήσετε και να τα πείτε εκεί που πρέπει. Δεν το κάνατε. Λυπούμαστε.