Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Παρασκευή σήμερα

 - Νάτη και η Παρασκευούλα και οι περισσότεροι έχετε την βαλίτσα στο αυτοκίνητο για να φύγετε κατ΄ ευθείαν για παραλία. Να προσέχετε στους δρόμους, να προσέχετε την υγεία σας και να προσέχετε και τον ήλιο, γιατί έχει γίνει επικίνδυνος.
Ποδοσφαιρικά δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα απολύτως, αφού την ΕΠΟ την αναλαμβάνει ο Μάκης και την Σούπερ.... Λίγκα την ανέλαβε ο Βαγγέλης.
Μια ανησυχία για το Τοπικό ποδόσφαιρο την έχουμε, αφού κυκλοφορούν φήμες πως έτσι όπως πάνε τα πράγματα δεν θα είναι λίγοι οι διαιτητές οι οποίοι θα δηλώνουν κώλυμα και δεν θα σφυρίζουν πολλά παιχνίδια. Υπάρχει και το οικονομικό θέμα, αφού δεν υπάρχει χρήμα και οι ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα.
- Στην αυτοδιοίκηση πως πάμε; Όλα καλά και το μόνο που ενδιαφέρει τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι το αν θα μιλάνε πάντα οι αρχηγοί των παρατάξεων ή όχι.
Δηλαδή από την παράταξη του κυρίου Σπύρου, θα παίρνει τον λόγο ο κύριος Σπύρου και θα έχει την απαίτηση να μιλάει και ο κύριος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θέλει να δείχνει αρχηγός;;;
Πάντως η κυρία Άννα "τσαλακώθηκε" από την κυρία Βάκα και καλύτερα να είχε πονόδοντο, παρά το ότι σύρθηκε να ζητήσει συγνώμη για τα όσα είπε για τις απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς.     Κυρία Άννα μας δεν ήξερες δεν ρώταγες;