Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

ο μπάρμπα Στέλιος

 - Επειδή εμείς φτωχοί είμαστε, αλλά όχι και φοβιτσιάρηδες, δεν μασάμε ούτε από απειλές, ούτε φυσικά και από προσπάθεια κοινών γνωστών, για να μην γράφουμε για τον άνθρωπο ο οποίος αγαπάει λέει πολύ τους πολίτες και πως ότι κάνει το κάνει γι΄ αυτούς και για το καλό τους.
Φτάνει μέχρι εδώ.
Δεν μ΄ ενδιαφέρει κανένα ....κομματικό αξίωμα, αλλά παθαίνω κρίση με κάποιους τύπους οι οποίοι παριστάνουν τους Νεοδημοκράτες και πονόψυχους και την ίδια στιγμή, εισπράττουν χρήματα που δεν θα έπρεπε χρησιμοποιώντας την κομματική τους ταυτότητα, βολεύουν τα παιδιά τους σε πολιτικά γραφεία και όπου βρούνε.
Μεγάλε εμένα δεν με τρομάζεις και σε προκαλώ δημόσια να σταματήσεις τα όποια υπονοούμενα για τον οποιονδήποτε, γιατί θα με αναγκάσεις να αποκαλύψω εγώ το τι ακριβώς κάνεις.
Ο βουλευτής που σπρώχνει εσένα και τον φίλο σου, για να κάνει την δουλειά του, είναι φίλος και του στέλνουμε το μήνυμα. Πήρε λάθος απόφαση και αυτό θα του κάνει κακό.
Θα χάσει όλους εμάς τους "παραδοσιακούς" φίλους και ψηφοφόρους και θα το καταλάβει την ώρα της κάλπης των Εθνικών εκλογών.
Ο φερόμενος ως υποψήφιος βουλευτής ο οποίος μπορεί να είναι το καλύτερο παιδί, κάνει τραγικά λάθη και κακές επιλογές και θα διαπιστώσει πως απλά θα παραμείνει σε αυτό που κάνει χρόνια, επειδή ο μεγάλος χορηγός τον αγαπάει πολύ.
Πάρτο αλλιώς φίλε, γιατί θα άξιζε να διεκδικήσεις μια θέση στην βουλή, έχοντας δίπλα σου, πραγματικούς Νεοδημοκράτες και όχι αυτούς που τρυπώνουν για βόλεμα.
Μέχρι τον Οκτώβριο που θα έχει εσωκομματικές η Νέα Δημοκρατία, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να λειτουργήσουν οι οργανώσεις και όχι το σύστημα των βολεμένων.