Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Καλό Σαββατοκύριακο

 - Να έχουμε καλό Σαββατοκύριακο, αλλά πως να το έχουμε, αφού οι σύντροφοι ξεσηκώθηκαν και όλοι μαζί την πέφτουν στον Κασσελάκη; Είναι ντροπή  άλλοι να δηλώνουν παραιτήσεις από τα όργανα και 87 να στέλνουν ανοιχτή επιστολή στον Στέφανο και ουσιαστικά να του λένε ή σταματάς το ΕΓΩ ή σε τελειώνουμε. 
Ντράπηκε και η ντροπή δηλαδή κι εμείς ....ντραπήκαμε περισσότερο, αφού πρώτο όνομα ήταν ο Δημήτρης Αναγνωστάκης και πολύ φοβόμαστε πως τώρα θα του την πέσει ο Απόστολος Γκλέτσος.
Εμείς ως Νεοδημοκράτες τα έχουμε και με τον Μητσοτάκη και με τον Άδωνη γιατί δεν βγήκαν να στηρίξουν τον Στέφανο σε αυτές τις δύσκολες ώρες.
Η κυβέρνηση πρέπει να προστατέψει τον Στέφανο από τα χτυπήματα που δέχεται καθημερινά.
Πάντως εδώ που τα λέμε τα θέλει ο πισινός του, αφού μίλησε για μαύρο χρήμα και είπε πως ο δικός του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχει μαύρο χρήμα!!!!!
Στέφανε και ξεχνάς τα βοσκοτόπια, ξεχνάς τα κότερα εφοπλιστών με τα οποία έκανε διακοπές ο Αλέξης;
Ξεχνάς τα έργα που τα έκοβαν φέτες για να μπορεί να τα παίρνει οαυτός που ήθελε να γίνει καναλάρχης; Ρώτα τον Παππά να σου πει.
Τέλος πάντων. Κουράγοπ Στέφανε και σε λίγο θα πας τον ΣΥΡΙΖΑ στο 3% και οι συνιστώσες θα μαζευτούν πάλι για να ξεκινήσουν από την αρχή.