Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

μικρά, μικρά

 - Πότε βγάζει στον αέρα τον κύριο Ψαθά ο ραδιοφωνατζής; Όταν θέλει να μειώσει την Βάκα, τον Σπανό και τον Κελαϊδίτη, γιατί δεν τους πάει με τίποτα. Όταν όμως κάνει την δουλειά του, τα χώνει και στον Ψαθά και αυτά δεν τα ξεχνάει κανείς. Πάντως η Βάκα, ο Σπανός και ο Κελαϊδίτης δεν του δίνουν σημασία και αυτό τον πονάει, αλλά η μεγάλη... σφαλιάρα ήρθε στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές αφού Βάκα και Σπανός σάρωσαν και οι φίλοι του πάτωσαν.

- Ο καλός μου φίλος από τα Ψαχνά, πιστεύει πως δεν γράφουμε αυτά που πρέπει για τον κύριο Ψαθά και το θέμα των ανεμογεννητριών. Καλέ μου φίλε, γράψαμε αλήθειες και δεν είμαστε αυτοί που έχουμε την ευθύνη για τα όσα κάνει ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς. Τον έλεγχο πρέπει να τον κάνει η αντιπολίτευση και να προχωρήσει και σε δελτία τύπου.

- Με κραυγές και ασυναρτησίες δεν θα βγει τίποτα. Αν ο δήμαρχος έκανε παράβαση καθήκοντος, υπάρχουν διαδικασίες και πρέπει να ακολουθηθούν. Κάποιοι έλεγαν πως παρακολουθούν την εξέλιξη στο θέμα των ανεμογεννητριών, αλλά φαίνεται πως το παρακολουθούσαν μόνο στα λόγια. Αυτοί οι ίδιοι έχουν υποχρέωση να τρέξουν έστω και τώρα τις διαδικασίες.