Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

Η Εθνική
νίκησε 4-0 την Συρία
Η Εθνική Ελλάδας νίκησε 4-0 την Συρία στον πρώτο αγώνα της στους Μεσογειακούς Αγώνες. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο (Σοϊλέδης 27΄, Παυλής 44΄, 67΄, Νικλητσιώτης 74΄). Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκε ο Αργυρόπουλος (25΄) από τον διαιτητή Νταμπάνοβιτς (Μαυροβούνιο).
Ελλάδα: Ανδρούτσος, Σκόνδρας, Μπαρμπούδης, Μπέρτος, Κάτσικας, Σοϊλέδης (75 Μπουτζίκος), Παληγιώργος, Ταχτσίδης (54 Νικλητσιώτης), Παυλής, Γιάννου (54 Τσιάνος), Αργυρόπουλος.
Δήλωση Νίκου Νιόπλια
«Ημασταν η καλύτερη ομάδα, όπως φαίνεται από το αποτέλσμα. Ανεξάρτητα από το τελικό σκορ, αυτό που με ικανοποιεί είναι ότι ήμασταν καλοί από την αρχή έως το τέλος. Είχαμε σοβαρότητα στο παιχνίδι μας και θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Με ευχαριστεί το γεγονός πως παρότι προετοιμαστήκαμε μια εβδομάδα, τα παιδιά παίζουν όπως έχουμε σχεδιάσει. Αυτό που χρειαζόμαστε τώρα είναι ξεκούραση, γιατί το τουρνουά είναι επίπονο. Πρέπει να παρουσιαστούμε φρέσκοι σε δύο ημέρες και αυτή την εποχή είναι δύσκολο. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές στο επόμενο παιχνίδι μας και στόχος μας είναι να περάσουμε και να διεκδικήσουμε μία από τις θέσεις 1-4. Επαναλαμβάνω, πάντως, ότι οι παίκτες ήταν σοβαροί και αυτό θέλω να κάνουμε σε όλους τους αγώνες στους οποίους συμμετέχουμε, τιμώντας το εθνόσημο».