Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Εθνική Παίδων


Ελλάδα-Γερμανία 0-1  
Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 0-1 από την αντίστοιχη της Γερμανίας, σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Δημ. Στ. Κερατέας.
Η ελληνική ομάδα είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές επικίνδυνες φάσεις στην εστία των φιλοξενούμενων. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Γερμανοί ισορρόπησαν τον αγώνα και κατάφεραν με το γκολ του Ντα Κόστα στο 66΄ να ..........
πάρουν τη «φιλική» νίκη.
ΕΛΛΑΔΑ: Καπίνος, Καραγκούνης (64΄ Μαρινάκης), Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Μπουγαΐδης, Πολυχρονάκης (73΄ Τσιλιανίδης), Γιαννιώτας (55΄ Μαυριάς), Φουρλάνος (79΄ Λιμνιός), Διαμαντάκος, Αριανούτσος (41΄ Κατίδης), Κουσίδης (60΄ Προβατίδης) ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Χορν, Ντα Κόστα, Σουλζ (79΄ Χάρτερζ), Χόφμαν, Γκέις, Χούρζελερ, Μπίτενκουρτ (41΄ Νγκανκαμ), Πους, Μπιλντιρίτσι (57΄ Γκούντουζερ), Ντούρχολτζ, Κίτελ (69΄ Μίλερ)
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Λεωνίδας Βόκολος, δήλωσε: «Εμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Ηταν ένα δυνατό τεστ, καθώς η Γερμανία είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και έχει πολλές επιτυχίες σε αυτές τις ηλικίες. Δεν δεχθήκαμε μεγάλη πίεση από τους αντιπάλους μας και ήμασταν καλοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Το κύριο χαρακτηριστικό της Γερμανίας ήταν η ηρεμία το παιχνίδι της. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες και πιστεύω ότι η ισοπαλία θα ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην ενδιάμεση φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».
Οι δύο ομάδες θ΄ αναμετρηθούν ξανά την Κυριακή 14/2/2010 και ώρα 11:00 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.