Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

ΠΕΡΛΕΠΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ


Στον  Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας
η κυρία Περλεπέ με το Σωματείο Εργαζομένων 
της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης. 
Την Πέμπτη 11/2/2010 και μετά από πρωτοβουλία  της βουλευτού Εύβοιας του  ΠΑΣΟΚ κυρίας Κατερίνας Περλεπέ  – Σηφουνάκη, ο  Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κύριος Πάνος Μπεγλίτης, συνάντησε στο Υπουργείο τη βουλευτή μαζί με το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Ηλεκτρομηχανικής Κύμης, ως .........
αρμόδιος υπουργός για την ΕΑΣ (Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα) και την Η / Μ.
Κατά  την συνάντηση, η κυρία Περλεπέ  ζήτησε από τον κύριο Μπεγλίτη να διατηρηθεί και να στηριχθεί ο δημόσιος χαρακτήρας της Ηλεκτρομηχανικής και να διασφαλισθούν οι θέσεις εργασίας. Όπως επισήμανε η βουλευτής, η προηγούμενη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου επί Νέας Δημοκρατίας, απαξίωσε τη λειτουργία του εργοστασίου με συνέπεια, οι εργαζόμενοι να βιώνουν τεράστια ανασφάλεια για το εργασιακό τους μέλλον.
Ο κύριος Μπεγλίτης δεσμεύτηκε για τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της Η / Μ και για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας.
Μετά  τη συνάντηση, η κυρία Περλεπέ εξέφρασε την ικανοποίησή της για τις δεσμεύσεις του υπουργού και διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων ότι θα είναι η ίδια όπως πάντα στο πλευρό τους, για τα δικαιώματα και τις διεκδικήσεις τους.