Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

ΑΕΚ


Προσπάθειεςανανέωσης συμβολαίων
Η ΑΕΚ ετοιμάζει επιχείρηση
«Σκόκο - Μπλάνκο 2013»
Ο Νάτσο Σκόκο και ο Ισμαέλ Μπλάνκο είναι ίσως τα δύο σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία της ΑΕΚ και πρόθεση της διοίκησης της «Ένωσης» είναι να τους... δέσει για πολλά ακόμη χρόνια στην «κιτρινόμαυρη» ομάδα! Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ είναι έτοιμη να προσφέρει «χρυσάφι» σε Σκόκο και Μπλάνκο, προκειμένου να ανανεώσουν μέχρι το 2013, όπως είναι η πρόθεση του Σταύρου Αδαμίδη! Επιθυμία του εν δυνάμει προέδρου της «Ένωσης» είναι να αλλάξει την κατάσταση που επικρατεί σχετικά με τον Νάτσο Σκόκο και να κάνει τον Αργεντινό να .........
αισθανθεί και πάλι καλά στην ΑΕΚ. Να τον αναδείξει, δηλαδή, στον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ. Πάντως, ο... Δαίμονας παρουσιάζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο επέκτασης του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Παράλληλα, η διοίκηση της ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να κρατήσει στις τάξεις της και τον Ισμαέλ Μπλάνκο απαντώντας με επέκταση του συμβολαίου του στην επικείμενη πρόταση της Ρούμπιν Καζάν. Σε αυτό έχει σύμμαχο και τον... Ζορό που φέρεται να μην είναι πολύ... ζεστός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην παγωμένη Ρωσία, παρότι η ενδιαφερόμενη ομάδα είναι πρωταθλήτρια της χώρας και συμμετέχει στο Champions League.
Διεθνής ξανά ο Τζιμπούρ
Στην εθνική ομάδα της Αλγερίας κλήθηκε και πάλι ο Ραφίκ Τζιμπούρ, για την φιλική αναμέτρηση με την Σερβία που θα διεξαχθεί στο Αλγέρι στις 3 Μαρτίου. Ο επιθετικός της «Ένωσης» θα ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του στις 28 Φεβρουαρίου και θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 4 Μαρτίου.
Στο μεταξύ η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Πανθρακικό, στην οποία επισημαίνει ότι μετά την υπουργική απόφαση για απαγόρευση της μετακίνησης οπαδών δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο Στάδιο της Κομοτηνής των φιλάθλων της ΑΕΚ που θα φέρουν διακριτικά της ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Μετά την υπουργική απόφαση αναφορικά με τις μετακινήσεις φιλάθλων στους εκτός έδρας αγώνες και ειδικότερα για τον αγώνα του Σαββάτου της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας για τις αποφάσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης:
• Δεν θα επιτραπεί οποιαδήποτε οργανωμένη μετακίνηση προς το Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής, με οποιαδήποτε μορφή (ακόμα και πεζή).
• Δεν θα επιτραπεί η είσοδος οπαδών της ΑΕΚ στο στάδιο, οι οποίοι θα φέρουν διακριτικά της ομάδας (καθώς και πανό, σημαίες κλπ.).
• Για την είσοδο των φιλάθλων απαιτείται εκτός του εισιτηρίου, η αστυνομική ταυτότητα (διαβατήριο, κλπ.).Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να εναρμονισθούν με τις παραπάνω αποφάσεις συμβάλλοντας στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα».