Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Ανακοίνωση του Γενικού Αρχηγού Δημήτρη Γκάβαλη

 Ο Γενικός Αρχηγός του Α.Ο.Φ. Βασιλικού ΛΗΛΑΣ Γκάβαλης Δημήτριος:
Σχετικά με δημοσιεύματα από το μπλοκ ‘Ελεύθερη άποψη και γνώμη’ και σχετικά με το πρωτάθλημα νέων ΕΠΣ Ευβοίας και την συνεργασία μας ως κοινή ομάδα με την Α.Ε Ληλαντίου, θα ήθελα να ενημερώσω ότι: Η ομάδα μας δεν έκανε για την φετινή σεζόν συνεργασία σε επίπεδο υποδομών (ακαδημίες) με κανένα αθλητικό σύλλογο όπως ήταν η απόφασή μας. Ως γενικός αρχηγός της ανδρικής ομάδας του Α.Ο.Φ. Βασιλικού ΛΗΛΑΣ και βλέποντας....
ότι στην ομάδα μας θα υπήρχαν τρεις αθλητές ηλικίας 2000-2001 (και σε περίπτωση που δεν είχαν συμμετοχή σε αγώνες της ανδρικής ομάδας) θα μπορούσαν σε συνεννόηση με τον προπονητή κ. Λάμπρου να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα νέων ,μαζί με την ομάδα της Α.Ε. Ληλαντίου για να έχουν ποδοσφαιρικούς αγώνες στα πόδια τους.
Από την στιγμή που η ομάδα μας δεν συμμετείχε και δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα νέων η παρουσία των αθλητών μας θα ήταν ότι καλύτερο για αυτούς. Η απόφασή μου πάρθηκε την Τετάρτη 4/10 με σκοπό να ενημερώσω τον πρόεδρό μας κ. Ελευθεριάδη την επόμενη μέρα, αλλά για τους γνωστούς λόγους δεν μπόρεσα να το κάνω.
Θα ήθελα να σεβαστούμε όλοι τις δύσκολες στιγμές που περνάει η ομάδα μας και να κρατήσουμε την ηρεμία για το καλό του συλλόγου μας.

Με εκτίμηση ο γενικός Αρχηγός 
Δημήτρης Γκάβαλης.