Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Προς ΛΗΛΑ Βασιλικού και κάθε εμπλεκόμενο

Κυρίες και κύριοι της διοίκησης του ΛΗΛΑ Βασιλικού, ζητάμε συγνώμη, εμείς οι κακοί, για την ενόχληση, αλλά θα θέλαμε να δώσετε μια απάντηση, για τα όσα έχουν συμβεί στο θέμα της δήθεν συμμετοχής του ΛΗΛΑ στο πρωτάθλημα ΝΕΩΝ.
Κυρίες και κύριοι σεβόμαστε την περιπέτεια του προέδρου, αλλά δεν έχουμε καμιά διάθεση να σεβαστούμε αυτούς που με ανεπίτρεπτο και ανήθικο τρόπο έκαναν αυτό που έκαναν.
Κανείς πλέον δεν μπορεί να κρύψει τίποτα και από κανέναν.
Κάποτε μας είπαν πως εμείς θέλουμε το κακό του....
ΛΗΛΑ, γιατί δεν ακολουθήσαμε αυτούς που έπαιρναν όρκους να διαλύσουν τον ΛΗΛΑ και στην συνέχεια, αφού διαπίστωσαν πως δεν μπορούσαν απ΄ έξω, μπήκαν μέσα για να ξεκινήσουν μια νέα προσπάθεια.
Αυτοί που ξαφνικά αγάπησαν τον ΛΗΛΑ, παρέμειναν σ΄ αυτόν ακόμη κι όταν η διοίκηση Ελευθεριάδη τους άφησε χωρίς ρόλο.
Όλα μπορούσαμε να τα ανεχθούμε και το αποδείξαμε. καθημερινά έπεφτε λάσπη στο πρόσωπό μας, αλλά και πάλι δεν αντιδράσαμε όπως θα τους άξιζε.
Τώρα όμως ξεπέρασαν τα όρια.
Βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν κάτι που δεν θα το συγχωρήσει ούτε ο Θεός.
Την ώρα που ο πρόεδρος κύριος Ελευθεριάδης "ήταν στο δρόμο προς τον άλλο κόσμο" κάποιοι θέλησαν να ανατρέψουν αποφάσεις του και να τον εκθέσουν.
Αυτό ποιος μπορεί να το ξεπεράσει;
Αν το κάναμε εμείς λίγο το κακό, αφού εμείς είμαστε οι κακοί, οι αχάριστοι, οι έτσι και οι αλλιώς.
Αυτά τα λένε άνθρωποι του ΛΗΛΑ στα στέκια που συχνάζουν.
Τώρα τι έχουν να πούνε;
Έχουν το θάρρος να πούνε δημόσια την αλήθεια;
Γιατί δεν μιλάνε;
Είναι αλήθεια πως επιλέγουν την σιωπή γιατί κάποιοι όπως λένε τους έχουν στο χέρι;
Κυρίες και κύριοι ελπίζουμε πως θα βρείτε την δύναμη να πείτε την αλήθεια και να μην περιμένετε τα πάντα από την κυρία Βελή.
Όσο γι΄ αυτούς που λένε διάφορα και μάλιστα μας βρίζουν στους ανθρώπους της ΕΠΣΕ και όχι μόνο, τους λέμε πως καλά θα κάνουν να ξεβουλώσουν τ΄ αυτιά τους και θα πάρουν πολλά μηνύματα, από την πιάτσα.

ΥΓ. Θα θυμίσω πως την περίοδο 2016-2017, ο τετραέξυπνος, όταν του είχε γίνει πρόταση να κατέβει η ομάδα του στο πρωτάθλημα  παίδων ή παμπαίδων, μαζί με του ΛΗΛΑ είπε: "Δεν μπορώ να το κάνω γιατί δεν μπορώ ν΄ αφήσω έξω τα παιδιά της ομάδας μου"!!!! Το ξεχάσατε κύριοι του ΛΗΛΑ;