Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ώρα για να ζήσουμε την πραγματικότητα στην Α΄ Κατηγορία και η κάθε ομάδα να πάρει αυτό που της αξίζει. Τα φούμαρα και οι μεταξωτές κορδέλες δεν έχουν μεγάλο όριο ζωής και αυτό θα φανεί στην συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο ΛΗΛΑΣ Βασιλικού είναι αλήθεια πως ξεκίνησε με στόχο την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει μετά την περιπέτεια του προέδρου κυρίου Γιάννη Ελευθεριάδη. Ευχόμαστε τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης να μπορέσουν να σηκώσουν το βάρος και να μην επιστρέψει η ομάδα σε μία από τα ίδια.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ δεν αλλάζει την τακτική του. Η διοίκηση στηρίζει την ομάδα σε παιδιά της περιοχής και δεν ξεφεύγει στο μπάτζετ, αφού δεν θέλει σε καμία....
περίπτωση να μην είναι συνεπής. Δεν είναι εύκολη η αποστολή της ομάδας, αφού θα χρειαζόταν 2 - 3 ακόμη ποδοσφαιριστές ώστε να υπάρχει βάθος, αλλά η ΕΡΕΤΡΙΑ με τον Βαλκάνο στον πάγκο, έχει αποδείξει πως μπορεί.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ζει την δική του περιπέτεια και κατά καιρούς ακούμε πολλά και διάφορα.
έχουν το δικό τους σκεπτικό οι διοικούντες τον ΗΡΑΚΛΗ και στην πορεία θα καταλάβουν πως το μία ζέστη, μία κρύο, δεν βοηθάει την ομάδα. Φέτος είχαμε μία αποχώρηση, του Μαναρίτσα και μία απομάκρυνση, του Αγριόδημου και ακούσθηκαν πολλά και στις δύο περιπτώσεις. Αυτά δεν τιμούν τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και κάποια στιγμή θα πρέπει επίσημα να απαντηθούν.
Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα , αφού δεν έχασε από τον ΛΗΛΑ και κέρδισε την ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Ο Γιώργος Κρόκος κάνει καλή δουλειά και τώρα περιμένουμε να δούμε τι δυναμική θα έχει και στους εκτός έδρας αγώνες. Πάντως στηρίζει τα πάντα στα δικά της παιδιά και έχει από τα χαμηλότερα μπάτζετ στην κατηγορία.
Ο ΑΟ ΚΟΣΚΙΝΩΝ φαντάζει ως η έκπληξη της κατηγορίας και έχει βάλει τους πάντες στην πρίζα!!!
Κάποιοι περιμένουν να δούνε μέχρι που θα φτάσει.
Κάποιοι περιμένουν πότε θα σκάσει όπως οι φούσκες στο χρηματιστήριο.
Οι των ΚΟΣΚΙΝΩΝ πάντως φιλοδοξούν και λένε πως θα τα καταφέρουν.
Δουλεύουν είναι η αλήθεια και είναι πεισματάρηδες. Αν καταφέρουν και οργανωθούν ως ομάδα, όλα είναι πιθανά.