Σάββατο 5 Μαΐου 2018

ΑΟ ΚΟΣΚΙΝΩΝ - Η αρχή του τέλους;

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, για την ομάδα των ΚΟΣΚΙΝΩΝ τίποτα δεν είναι κρυφό και φυσικά πλέον υπάρχουν τα δεδομένα μέσα από τα οποία μπορεί κανείς να κάνει το ρεπορτάζ και να μην εκτεθεί.
Το φταίει ο ένας ή ο άλλος δεν αξίζει τον κόπο να το συζητάμε και δεν θα μας οδηγήσει πουθενά.
Έφτασε σ΄ εμάς ένα μήνυμα ως απάντηση σε όλα αυτά που γράφαμε όλη την χρονιά. Σεβόμαστε τον αποστολέα, αλλά θα πρέπει να γράψουμε πως δεν αμφισβητούμε κανέναν και τίποτα. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι με την ομάδα , τους παράγοντες ή τον προπονητή. Όλοι έκαναν...
τα λάθη τους και φυσικά τα πλήρωσε η ομάδα.
Εμείς μένουμε στο ότι η ομάδα ξέμεινε από ποδοσφαιριστές και έμεινε τελείως απροστάτευτη.
Για ένα ολόκληρο γύρο με το ζόρι συμπληρώνει 11άδα και φυσικά ούτε κουβέντα για προπονήσεις.
Αν εκεί στα ΚΟΣΚΙΝΑ αγαπούν πραγματικά την ομάδα, ας φροντίσουν, ώστε να δηλώσει συμμετοχή η ομάδα στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας και φυσικά ν΄ αγωνισθεί και να είναι πρωταγωνίστρια, ώστε σύντομα και αφού μπούνε οι βάσεις να επανέλθει στην Α΄ Κατηγορία.
Δεν εξυπηρετεί κανέναν και δεν θα βοηθήσει την ομάδα, το να κατηγορεί ο ένας τον άλλον.
Την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει η διοίκηση, η οποία μάλλον ήταν βολεμένη πίσω από την φιλοδοξία του προπονητή της κ. Σάκη Νικολάου, ο οποίος δεν πήρε ούτε ευρώ από την ομάδα και αντιθέτως έβαλε χρήματα.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, αφέθηκαν ελεύθεροι πολλοί ποδοσφαιριστές, χωρίς να είχε φροντίσει η διοίκηση να βρει αντικαταστάτες.
Σήμερα η ομάδα θα υποδεχθεί τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και οι πληροφορίες μας λένε πως τα ΚΟΣΚΙΝΑ θα έχουν περισσότερους από 11 ποδοσφαιριστές, αφού όπως λένε θ΄ ανταποκριθούν στο κάλεσμα του προπονητή τους κυρίου Σάκη Νικολάου, ώστε η ομάδα να αποχαιρετήσει έτσι την Α΄ κατηγορία στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα.
Το τι θα γίνει στην συνέχεια δεν το ξέρουμε, αλλά ελπίζουμε ΟΛΟΙ να ξανασκεφτούν τα πάντα και να φροντίσουν ώστε τα ΚΟΣΚΙΝΑ να μην σβήσουν από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας.
Με την λήξη του αγώνα και σύμφωνα με αυτά που μάθαμε από ποδοσφαιριστές, πιθανότατα θα έχουμε και το τέλος της συνεργασίας του κ. Σάκη Νικολάου με τα ΚΟΣΚΙΝΑ.
Εμείς θα λέγαμε στον κ. Νικολάου να συνεχίσει στην ομάδα που αγαπάει, αλλά φυσικά με προϋποθέσεις και μια καλή διοίκηση. 
Και κάτι τελευταίο. Να μην τα φορτώνουμε όλα στους ποδοσφαιριστές και να μην τους λέμε και διάφορα.