Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Καλημέρα

Πέμπτη σήμερα και ο μήνας έχει 3, αλλά είναι και ο μήνας των λουλουδιών. Όπου κι αν κοιτάξεις βλέπεις λουλούδια. Ακόμη και τα γαϊδουράγκαθα είναι όμορφα ανθισμένα.
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, είναι αλήθεια πως με δυσκολία γράφουμε κάποια πράγματα αυτές τις μέρες, αφού ενοχληθήκαμε αρκετά από την συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων. Δεν θα τους το ανταποδώσουμε. Έχουμε μάθει και ξέρουμε να κρατάμε αποστάσεις.
Οι καλοί με τους καλούς και οι κακοί με τους κακούς. Εμείς είμαστε οι κακοί.
- ΑΥΛΩΝΑΡΙ - ΕΡΕΤΡΙΑ. Ένας αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων είναι.....
και κάποιοι θέλουν να μας πούνε πως το ΑΥΛΩΝΑΡΙ δεν θα παίξει για την ΕΡΕΤΡΙΑ!!! Δηλαδή θα παίξει για τον ΛΗΛΑ; Τι είναι αυτά που λέτε κύριοι; Αυτό που δεν κατάφερε να κάνει ο ΛΗΛΑΣ, να κερδίσει δηλαδή την ΕΡΕΤΡΙΑ στο γήπεδό του υποχρεωτικά πρέπει να  το κάνει το ΑΥΛΩΝΑΡΙ; Τι λογική είναι αυτή;
Με ποιον αντίπαλο παίζει τελικά η ΕΡΕΤΡΙΑ το Σάββατο; Παίζει με το ΑΥΛΩΝΑΡΙ ή με την μικτή ΑΥΛΩΝΑΡΙ/ΛΗΛΑΣ; Κύριοι το ΑΥΛΩΝΑΡΙ θα παίξει για τον εαυτό του και η ΕΡΕΤΡΙΑ για τον εαυτό της και καλά θα κάνετε μερικοί να σταματήσετε τις μαλακίες, γιατί θα τα βρείτε όλα μπροστά σας.
- Ποιος ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ; Ακούσατε τίποτα ή διαβάσατε τίποτα για τον αγώνα με τον ΛΗΛΑ; Όχι βέβαια. Σαν να μην υπάρχει ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ. Σαν να είναι προβατάκια οι ποδοσφαιριστές του και όλοι έχουν δεδομένη και την 11άδα που θα παρατάξει ο προπονητής.  Όποιος είδε πως έπαιξε ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ με την ΕΡΕΤΡΙΑ ξέρει αν προσπάθησε ή όχι κι αν είχε ευκαιρίες.
Τώρα "οι ειδικοί" λένε πως δεν υπάρχει θέμα και ο ΑΣΣΟΣ είναι από εδώ μέχρι τον Δοκό!!!!

Καλημέρα σε όλες, καλημέρα σε όλους....