Σάββατο 5 Μαΐου 2018

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - Κρίμα

Φίλες και φίλοι εκεί στα Ψαχνά, ξέρετε πολύ καλά πως εμείς μπορούμε να αποδείξουμε τα όσα γράφουμε και δεν θα κάνουμε ποτέ τους χαζούς, ώστε να λέμε κάτι και να μην μπορούμε να το στηρίξουμε. Σεβόμαστε τους πάντες, αλλά δεν ανεχόμαστε να μας χτυπούν κάτω από την ζώνη με τα παπαγαλάκια.
Ξέρουμε πολλά και γράφουμε ελάχιστα, για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα κι αν συνεχισθεί το παιχνιδάκι λάσπης εναντίον μας, δεν θα μείνουμε απαθείς. Εμείς γράφουμε την άποψή μας και όποιος θέλει μπορεί να μας διαψεύσει. Δεν θα μας διαψεύσει όμως ποτέ, χρησιμοποιώντας παπαγάλους οι οποίοι έχουν γενικώς απαλλαγή και....
τους οποίους "τους έχουμε" για πλάκα.
Η συνέχεια δεν θα είναι καθόλου καλή γι΄ αυτούς που στηρίζουν αυτές τις πρακτικές, αφού πρέπει να ξέρουν πως τα παπαγαλάκια, ούτε έξω από τα Ψαχνά δεν θα περνάνε, αν συνεχίσουν τις μαλακίες τους.
Κύριοι της διοίκησης, κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο δεν έχουν να κάνουν με την τυπική διαδικασία, αλλά με την δυναμική και την ικανότητα του καθενός και φυσικά όχι με τους συμβιβασμένους.
Δεν είναι δυνατόν την μία μέρα να φωνάζεις βοήθεια, γιατί κάποιος σε στρίμωξε άγρια και την άλλη να τον έχεις δίπλα σου.
Σταματώ εδώ, με την προϋπόθεση πως από σήμερα σταματάτε όλοι τις μαλακίες. 
Σε αντίθετη περίπτωση θα επανέλθω και να είσθε όλοι σίγουροι πως σε μια τέτοια περίπτωση η Γενική Συνέλευση θα είναι σύντομη και τυπική.