Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Θέμα με τον κ. Γιαμαρέλο

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, φαίνεται πως κάποιοι έχουν πάρει πολύ φόρα και αυτό δεν βγάζει πουθενά. Κάναμε ένα σχόλιο για τον υποψήφιο πρόεδρο στην Δημοτική Τοπική Οργάνωση και όταν μας τηλεφώνησε μας είπε την άποψή του και την γράψαμε. Μας ήρθαν όμως μηνύματα με δηλώσεις του κ. Γιαμαρέλου και πραγματικά δεν τις καταλάβαμε.
Αγαπητέ κύριε Γιαμαρέλο, η ΝΔ δεν είναι ένα προσωπικό ή οικογενειακό κόμμα. Η ΝΔ είναι μεγάλο κόμμα και έχει ανοιχτές τις πόρτες του για όλους. Δεν είναι δυνατόν .....
λοιπόν ένας υποψήφιος πρόεδρος μιας Τοπικής Οργάνωσης να μιλάει εναντίον αυτών που έρχονται στο κόμμα, από άλλα κόμματα  
Κύριε Γιαμαρέλο καθαρές κουβέντες. Η ΝΔ έχει βουλευτές και στελέχη τα οποία για χρόνια ήταν σε άλλα κόμματα και έκαναν σκληρές επιθέσεις εναντίον της ΝΔ.
Κι εμείς είμαστε ΝΔ κύριε Γιαμαρέλο κι εμείς δεν συμφωνούμε με πολλούς από αυτούς και έχουμε γράψει πολλά, αλλά δεν ζητήσαμε να γίνουμε κάπου πρόεδροι, αφού αν γινόμασταν θα έπρεπε να έχουμε συνεργασία και να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι, με αυτούς που λέμε διάφορα.
Κύριε Γιαμαρέλο, οι κύριοι Κεδίκογλου και Μαρκόπουλος ήταν και θα είναι και πάλι υποψήφιοι βουλευτές. Αν αύριο είσθε πρόεδρος πως θα έχετε συνεργασία;
Θα σας παρακαλούσαμε να διαβάσετε το καταστατικό του κόμματος και τότε θα δείτε πως έχουμε δίκιο.