Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΑΕΛ     0 - 5   

Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ 2-2 ΜΕ ΑΟ ΚΥΖΙΚΟΣ Ν.ΑΡΤΑΚΗΣ

ΔΡΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΛΕΥΚΑΝΤΙ

Με νίκη 5-0 συνέχισε η ομάδα μας στο πρωτάθλημα  της Γ΄κατηγορίας σε ένα αγώνα που δεν αντέχει σε κριτική απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγωνίστηκε με 10 αθλητές.
Τα γκολ για την ομάδα μας οι Moco και Rroshi, Κουλοχέρης από δύο. 
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Δανιηλίδη,Χασάνδρα και Δούκα.

Α.Ε.Λ
Λεοντής Αθ., Παλαιολόγος, Λαθουράς  (46΄Μικράκης ),  Νάνος,  Moco, Rroshi,  Μάκ Κόλλιας, Κουλοχέρης  (51΄Κακός),Ντόι (51΄Παπαγεωργίου), Ζάνιος , Μαίσογλου (51΄Μαόφης).

Την επομένη αγωνιστική η ομάδα μας θα αγωνιστεί τo Σάββατο   5/5  και ώρα 16:00  με την Ακαδ. Ποδ. Ν. Αρτάκης στο γήπεδο των Φύλλων.

Στον πρώτο από τους δύο αγώνες της ημιτελικής φάσης η ομάδα των παίδων παρόλο που αιφνιδιάστηκε και στο 3΄ήταν πίσω στο σκορ με 0-2, δεν το έβαλε κάτω και  από το 10΄του αγώνα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ.Παπακυριάκου είχε ένα επιθετικό μονόλογο στο παιχνίδι της , και με δύο γκολ των  Τόγκου  και Ρουμελιώτη έφερε το παιχνίδι στα ίσα.
Τα   δύο δοκάρια που είχε η ομάδα μας όμως σταμάτησαν τους αθλητές μας για ένα τρίτο γκολ, με τις δύο ομάδες να παίζουν τον επαναληπτικό στο γήπεδο Βατώντα το Σάββατο 5/5 και ώρα 11:00.

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Σχολής μας οι αθλητές με τους προπονητές γονείς και την Νοσηλεύτρια  της Σχολής Στέλλα Αργυρού, ανέλαβαν δράση και καθάρισαν την παραλία Λευκαντί σε μία κίνηση που δέχθηκαν με ευχαρίστηση οι καταστηματάρχες και κάτοικοι της περιοχής.
Στο τέλος της δράσης όλα τα αντικείμενα συγκεντρώθηκαν σε συγκεκριμένο σημείο που παρέλαβε ο Δήμος ύστερα από συνενόηση με τον αντιδήμαρχο κ. Γιογιό.


Από την σημερινή δράση 30/4 της σχολής στον καθαρισμό της παραλίας Λευκαντί 
Προπονητές  και αθλητές της σχολής σε δράση και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων, έγινε ο καθαρισμός  στην παραλία στο ΄Λευκαντί  παίρνοντας τα καλύτερα σχόλια 
από τους καταστηματάρχες αλλά και τους κατοίκους της περιοχής.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας !!!