Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
- Κυκλοφόρησε μια φήμη για ομάδα της Α΄ Κατηγορίας η οποία αν επαληθευτεί, θα κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους. Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, αλλά επειδή....
αυτή η ομάδα έζησε μια μεγάλη περιπέτεια, όταν χρειάστηκαν δικαστήρια, για να επανέλθει, όλοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί. Εμείς απλά προειδοποιούμε. Τα δελτία που έχουν την σφραγίδα της ομάδας, μικρών και μεγάλων, ανήκουν στην ομάδα και όχι στους πονηρά σκεπτόμενους........
- Σήμερα θα μιλήσουν όλοι στα γήπεδα και δεν υπάρχει λόγος να γράψουμε εμείς πολλά πολλά.  Πάντως το βράδυ θα κοιμηθούμε ήσυχα, αφού την Κυριακή πρέπει να πάμε στην εκκλησία και να ευχαριστήσουμε τον Θεό, αφού μας προστατεύει, από "τις ευχές" καλών ανθρώπων.
- Κάτι τρέχει στον Κάραβο Αλιβερίου, αφού υπάρχει κινητικότητα. Σύντομα θ΄ ανοίξει ένα νέο μαγαζί το οποίο και θα γίνει στέκι και των ποδοσφαιρόφιλων!!!!
- Ο Κυριάκος Καλυβίτης είναι από τους λίγους παράγοντες που είναι από μόνοι τους μια ομάδα. Όσοι λοιπόν μπαίνουμε στη διαδικασία να κάνουμε σχόλια χωρίς να ξέρουμε τις απόψεις, τον χαρακτήρα και τα πιστεύω του, θα εκτεθούμε.