Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Την καλησπέρα μας

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, το έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό το παιχνίδι που κάποιοι παίζουν μ'  εμάς.  Έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν, αλλά να ξέρουν πως κοροϊδεύουν τον εαυτό τους και όχι εμάς.
Κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε και στο τέλος του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας, θα εξηγήσουμε τα πάντα και με κάθε λεπτομέρεια κι ας παρεξηγηθεί όποιος θέλει.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς δεν ξεχνάμε ποτέ, ακόμη και το ένα ποτήρι νερό που κάποιος θα μας προσφέρει. Όταν έρθει η ώρα θα καταλάβουν όλοι, αυτά που ....
πρέπει να καταλάβουν.
Νομίζουν πως είμαστε ευκολάκια, αλλά δεν είναι αυτή η αλήθεια.
Φτάσαμε στα όριά μας, αλλά σφίγγουμε τα δόντια και κάνουμε υπομονή μέχρι και την λήξη του πρωταθλήματος. Δέκα (10) και σήμερα έχουμε ακόμη και μόλις ακουσθεί το τελευταίο σφύριγμα, εμείς θα πάμε στο σπίτι μας και θα καθίσουμε με τα παιδιά μας να δούμε τηλεόραση. Έτσι κάνουμε πάντα, έτσι θα κάνουμε και αυτή την φορά.
Έτσι κάναμε και το 1992 όταν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κέρδισε το ΠΕΡΑΜΑ και ανέβηκε στην τότε Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ. Μετά τον αγώνα, αυτοί που σε όλο το πρωτάθλημα δεν βοηθούσαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ βρέθηκαν στα ΔΕΛΦΙΝΙΑ κι εμείς στο σπίτι μας. Την συνέχεια την ξέρετε οι περισσότεροι.
Κύριοι, ξέρουμε καλά τα πάντα. το αν μας χρησιμοποιούν, το αν μας δουλεύουν και όλα τα σχετικά. νομίζουν πως δεν τα ξέρουν.
Δεν θέλουμε να ενοχλήσουμε κανέναν, αλλά δεν θα φταίμε εμείς για το οτιδήποτε.
Τις τελευταίες μέρες μας ενόχλησαν πολλά, αλλά επιλέξαμε να καταπιούμε τα πάντα και να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Επιτρέψαμε τα χτυπήματα πάνω και κάτω από την μέση και θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Δεν περιμένουμε τίποτα κι από κανέναν.
Τους ευχαριστούμε όλους και τους ευχόμαστε τα καλύτερα.
Εμείς δεν κάνουμε το χόμπι μας, αλλά την δουλειά μας και όποιος το κατάλαβε το κατάλαβε.