Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

ΛΗΛΑΣ Βασιλικού

Κουράσαμε τον κόσμο γράφοντας τα ίδια πράγματα, επειδή κάποιοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.
Σήμερα είναι η τελευταία μέρα κατά την οποία θ΄ ασχοληθούμε με τα όσα περίεργα και κουφά συμβαίνουν στον ΛΗΛΑ Βασιλικού. Αν κάποιοι θέλουν να συνεχίσουν τον διασυρμό της ομάδας και να την οδηγήσουν σε μη συμμετοχή στο πρωτάθλημα, ας αναλάβουν και τις ευθύνες τους.
Πάμε λοιπόν από την αρχή και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Πριν από περίπου 2 - 3 χρόνια η ομάδα μπήκε σε περιπέτεια με την εκλογή  στην θέση προέδρου ενός ανθρώπου ο οποίος δεν είχε δικαίωμα εκλογής. Το γράψαμε γιατί η ομάδα ήταν σε κίνδυνο και έστω και δύσκολα το κατάλαβαν και έτσι στην θέση του προέδρου μπήκε ο κ. Κικίδης και ....
η ομάδα προχώρησε κανονικά. 
Στην συνέχεια εμφανίσθηκαν στην ομάδα ο κ. Ελευθεριάδης, ο κύριος Σφύρλας και η κυρία Βελή.
Συμφώνησαν σε όλα με την διοίκηση Κικίδη και μετά από Γενική Συνέλευση χωρίς καμία άλλη διαδικασία τοποθετήθηκε πρόεδρος ο κ. Ελευθεριάδης. Κανείς δεν τους ενόχλησε, κανείς δεν τους πείραξε, κανείς δεν είχε μπει εμπόδιο στα σχέδιά τους
Αυτή η νέα διοίκηση, έπρεπε να σταλεί στο αρμόδιο γραφείο της Περιφέρειας, στην Εφορία, στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και δεν ξέρουμε που αλλού. Αυτό δεν συνέβη και ο ΛΗΛΑΣ φαινόταν στην Περιφέρεια με πρόεδρο τον κύριο Κικίδη!!!! Τα βιβλία της ομάδας μετά τον Ιούλιο του 2016 ουδέποτε πήγαν για θεώρηση και έτσι η ομάδα ήταν στον αέρα, με όλες τις αποφάσεις του ΔΣ άκυρες.
Τον Ιανουάριο του 2018 ο κ. Ελευθεριάδης προφανώς κάτι είχε στο μυαλό του και πήγε σε εκλογές μαϊμού. Δεν ήταν η νόμιμη διοίκηση, δεν ήταν πουθενά επίσημα πρόεδρος και αυτό το ήξερε ο ίδιος και όλοι όσοι είχαν απομείνει στην διοίκηση. Οι εκλογές μαϊμού έγιναν και κάποιοι ψήφισαν, κάποιοι ήταν υποψήφιοι και κάποιοι εκλέχθηκαν, ενώ κάποιοι άλλοι απομακρύνθηκαν, μετά από απαίτηση κάποιων οι οποίοι έβαλαν βέτο και είπανε πως για να έρθουμε εμείς και να φέρουμε τις 30.000 ευρώ που χρειαζόταν η ομάδα για να κλείσει την χρονιά όπως έλεγαν, θα πρέπει να φύγουν επίσημα οι Κικίδης, Βελής (οι οποίοι ήδη είχαν φύγει), Γκάβαλης και Πασσάς!!! 
Στην Γενική Συνέλευση, αλλά και πριν από αυτή ενημερώσαμε προσωπικά και δημόσια τον κύριο Ελευθεριάδη αλλά και όλους, πως αυτό που έκαναν δεν ήταν νόμιμο και σωστό. Δεν μας άκουσαν και προχώρησαν τις διαδικασίες με μόνο στόχο τα χρήματα.
Οι εκλογές έφεραν το αποτέλεσμα που έφεραν και ανακοινώθηκε δημόσια η νέα σύνθεση του ΔΣ.
Αυτό κράτησε λίγο, αφού ξαφνικά παραδέχθηκαν πως κάποιοι δεν είχαν δικαίωμα ούτε να είναι μέλη της Γενικής Συνέλευσης, ούτε να ψηφίσουν και ούτε να είναι υποψήφιοι. Έτσι πέταξαν εκτός ΔΣ αυτούς που είχαν εκλεγεί χωρίς να έχουν δικαίωμα και την θέση τους πήραν άλλοι!!!!
Αυτά όλα μόνο για εσωτερική κατανάλωση και όχι με επίσημες διαδικασίες.
Το ΔΣ με πρόεδρο τον κ. Ελευθεριάδη δεν καταχωρήθηκε ΠΟΤΕ στα βιβλία της Περιφέρειας.
Δεν υπάρχει λοιπόν αυτό το ΔΣ και δεν μπορεί να παίρνει αποφάσεις και να διοικεί τον ΛΗΛΑ.
Καμία περίπτωση δεν υπάρχει, αυτό το ΔΣ να μπορεί να προχωρήσει τις διαδικασίες για Γενική συνέλευση, εκλογές κλπ.
Καμία περίπτωση δεν υπάρχει, αυτό το ΔΣ να έχει στα χέρια του τα επίσημα βιβλία της ομάδας και να κάνει παράνομα ότι θέλει.
Το ξαναγράφουμε. Αυτό το ΔΣ δεν έχει καμία απολύτως νομιμοποίηση για οποιαδήποτε πράξη και ενέργεια.
Η υπεύθυνη για την θεώρηση των βιβλίων της ομάδας κυρία Νικολακάκη του αρμόδιοι γραφείου της Περιφέρειας και ο προϊστάμενός της κύριος Λαγός, θα παρανομήσουν αν θεωρήσουν τα βιβλία ή την όποια εκλογική διαδικασία με εντολή "αυτής της διοίκησης".
Τα βιβλία θα πρέπει αμέσως να τα παραλάβει η διοίκηση Κικίδη και να επιλέξει αν θα πάει σε εκλογές ή αν θα συνεχίσει για 1 χρόνο και μέχρι τον Ιούλιο του 2019 οπότε και λήγει η θητεία της.
Τι δεν καταλαβαίνουν, αυτοί που δεν καταλάβαιναν και τον Ιανουάριο του 2018;
Αν και πάλι δεν ακούσουν και προχωρήσουν τις παράνομες διαδικασίες, ώστε να φτάσουν μέχρι τις αρχές του 2019 οπότε και έχουμε τις εκλογές στην ΕΠΣΕ, τότε όλοι είναι πραγματικά αφελής, αν νομίζουν πως θα πετύχουν τον στόχο.
Οι ευθύνες αν συμβεί αυτό δεν θα μείνουν σε αυτό το επίπεδο, αλλά θα πάνε και παραπάνω για όλες και όλους.
...σε λίγο περισσότερα