Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Μόνο επίσημες ανακοινώσεις κύριοι...

    Επειδή κάποιοι έχουν ξεφύγει, θα παρακαλούσαμε τους υπόλοιπους να μην απευθύνουν ερωτήματα προς εμάς, γιατί δεν θα απαντάμε. Απαντάμε μόνο σε ερωτήματα που θα φτάνουν επίσημα σ΄ εμάς και με υπογραφή.
Για την ενημέρωση όλων, θα ξαναγράψουμε πως τα πράγματα πλέον για τον ΛΗΛΑ Βασιλικού δεν πάνε καλά και την ευθύνη την έχουν αυτοί που προχώρησαν σε μαϊμού Γενική Συνέλευση δύο φορές χωρίς καμία απολύτως προσπάθεια σεβασμού του καταστατικού της ομάδας.
Στο Βασιλικό δεν θα υπάρξουν ποτέ "κατακτητές" και αυτό το είχαμε ....
γράψει πολύ νωρίς και πολλές φορές. Μας έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια κάποιοι και τώρα τρέχουν.
Κυρίες και κύριοι, εσείς που πραγματικά αγαπάτε τον ΛΗΛΑ και είσθε πολλοί, πρέπει να ξέρετε πως οι δύο διοικήσεις με πρόεδρο τον κ. Ελευθεριάδη δεν νομιμοποιήθηκαν ποτέ μέχρι και σήμερα.
Επίσημα στο γραφείο της Περιφέρειας νόμιμη διοίκηση φαίνεται η διοίκηση με πρόεδρο τον κ. Κικίδη και Γραμματέα τον κ. Πασσά.  
Στην ΕΠΣΕ υπάρχει χωρίς όμως τα παραστατικά της Περιφέρειας μια διοίκηση με πρόεδρο Ελευθεριάδη και τους κυρίους Κικίδη, Γκάβαλη, Πασσά κλπ.
Ο ΛΗΛΑΣ στο δικό του blog αλλά και με δελτίο τύπου, έχει δώσει άλλη διοίκηση.
Μπάχαλο δηλαδή από αυτούς που μέχρι σήμερα δήλωναν κύριοι, έντιμοι, καθαροί, νομοταγείς και άλλα τέτοια.
Τι κάνουν τώρα όλοι αυτοί. Ντρέπονται να βγούνε να παραδεχθούν πως είχαμε δίκιο και πως έλεγαν ψέματα στον κόσμο και το έριξαν στις απειλές εναντίον μας.
Κυρίες και κύριοι, η λύση είναι απλή και καθαρή.
Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του.
Στον ΛΗΛΑ χωράνε ΟΛΟΙ, αλλά με κανόνες.
Το θέλετε;