Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Οι αγαπητικοί του ΛΗΛΑ Βασιλικού

Κακή ψυχρή κι ανάποδη θα είναι η μέρα, αφού για μια ακόμη φορά, θα πρέπει να μιλήσουμε για την ηλιθιότητα κάποιων οι οποίοι ξέρουν πόσο κότες είναι, αλλά εξακολουθούν να κάνουν τα κοκόρια.
Θα μας εξαφανίσουν λέει μόλις μάθουν ποιος είναι αυτός που κατήγγειλε την διοίκηση του ΛΗΛΑ ως παράνομη!!!!!
Κυρίες και κύριοι, δεν το καταλαβαίνουμε αυτό. Από την πρώτη ώρα που κάνατε την μαϊμού Γενική Συνέλευση μέχρι σήμερα το γράφουμε καθημερινά  
Εσείς δεν είσθε αυτοί που λέγατε πως δεν είναι αλήθεια τα όσα γράφαμε και....
πως είσθε σε όλα εντάξει; Τι πάθατε τώρα;
Είμαστε περισσότερο ΛΗΛΑΣ απ΄ όλους εσάς.
Εσείς είσθε αυτοί που πάτε στον ΛΗΛΑ είτε για να παίζουν τα παιδιά σας, είτε για τα χρήματα που παίρνετε, είτε για να έχετε κάτι στο βιογραφικό σας, είτε για να βγαίνετε στα "καφέ" του Βασιλικού και να έχετε να πείτε κάτι.
Κυρίες και κύριοι, τι πάθατε τώρα;
Θέλουμε το κακό του ΛΗΛΑ εμείς ή εσείς οι οποίοι κάνατε όσα κάνατε;
Ποιους λόγους είχατε και δεν πήγατε να θεωρήσετε τα βιβλία πριν και μετά τις εκλογές;
Για να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια, το ξαναγράφουμε και πάλι.
Θα πάει η ομάδα σε Γενική Συνέλευση με θεωρημένα τα βιβλία και με προσκλήσεις προς όλα τα μέλη. Η Γενική Συνέλευση που θα έχει νόμιμη απαρτία, θα πάρει αποφάσεις για να οδηγηθεί σε εκλογές. Θα ορίσει εφορευτική επιτροπή, θα δώσει σε όλους τον χρόνο ώστε να αποφασίσουν αν θα είναι υποψήφιοι ή όχι και όλα θα πάνε καλά.
Κύριοι, εσείς που βγαίνατε φωτογραφίες με τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές, γιατί χαθήκατε και τους αφήσατε απλήρωτους;
Γιατί φεύγουν οι ποδοσφαιριστές;
Γιατί έφυγαν οι προπονητές;
Λοιπόν σήμερα η παράσταση έλαβε τέλος. 
Χθες πήραμε το μήνυμα και δεν το αφήνουμε να περάσει έτσι.
Οι απειλές αυτή την φορά, θα πάρουν απάντηση.
Καλούμε το κάθε μέλος της παράνομης διοίκησης του ΛΗΛΑ, αλλά και τον καθένα από την παραδιοίκηση και τους παρατρεχάμενους, να κάνουν αυτό που πρέπει, γιατί σε διαφορετική περίπτωση, αύριο Τρίτη 10 Ιουλίου 2018 θα επισκεφτούμε προσωπικά το αρμόδιο τμήμα της Περιφέρειας, την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ έχοντας στα χέρια μας εντολή της δικαιοσύνης και θα ζητήσουμε να μας απαντήσουν εγγράφως, για την νομιμότητα ή μη της σημερινής διοίκησης του ΛΗΛΑ Βασιλικού.
Κυρίες και κύριοι θα πρέπει όλοι να καταλάβουν πως ο ΛΗΛΑΣ είναι η ομάδα του Βασιλικού και όχι κάποιο παραμάγαζο του καθενός.
Λυπούμαστε ειλικρινά γιατί πιστεύαμε πως κάποιοι κύριοι, θα είχαν δώσει ένα τέλος στον διασυρμό της ομάδας, την οποία κάποιοι άλλοι χρησιμοποιούν για δικούς τους λόγους.
Έχουμε κάθε δικαίωμα να γράφουμε την άποψή μας και μπορούμε να αποδείξουμε τα όσα γράφουμε.
Το ποιος δεν θέλει το καλό της ομάδας θα το αποδείξουμε όταν έρθει η ώρα.
Πάντως εμείς δεν κατηγορήσαμε και δεν καταγγείλαμε κανέναν, όταν ανέλαβε χωρίς καν εκλογές, την ομάδα, ο κ. Ελευθεριάδης. Γιατί το ξεχνάτε αυτό;
Βγείτε λοιπόν και πείτε την αλήθεια.
Μία ακόμη ερώτηση. Ο γιατρός κύριος Κοκάλας ο οποίος πάντα βοηθούσε την ομάδα, γιατί τα βρόντηξε και δεν ξαναπάτησε το πόδι του στα συμβούλια; Μήπως κι αυτός θέλει το κακό του ΛΗΛΑ;
Κυρίες και κύριοι, εμάς θα μας τελειώσετε ή θα μας εξαφανίσετε όπως λέτε στην πιάτσα και καλά θα κάνετε. Ελπίζουμε και πιστεύουμε κάποιοι να μην χαθείτε όταν θα έρθει η ώρα που θα πρέπει να μας πείτε πως θα το κάνετε αυτό.
Επειδή εμείς δεν μασάμε, θα σας πούμε πως έχουμε κι εμείς παιδιά και έχουμε κάθε δικαίωμα να τα προστατεύσουμε όπως κι εσείς τα δικά σας. Αυτό γι΄ αυτούς που απειλούν.
Τα υπόλοιπα αύριο Τρίτη, αρμοδίως, αν κι εφόσον δεν πάρετε θέση και δεν πάτε σε Γενική Συνέλευση για να αντιμετωπίσετε την αλήθεια.