Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
- Είμαστε και σήμερα μαζί, αφού ακόμη δεν έδρασαν οι μπράβοι της παραδιοίκησης στο Βασιλικού, όπως καθημερινά απειλούν.
Το φωνάζουμε δυνατά. Θα περάσουμε σε άλλη φάση για να προστατέψουμε την οικογένειά μας και θα καλέσουμε στην δικαιοσύνη, αυτούς που πίστεψαν πως θα τους φοβηθούμε.
Εμείς δεν διαθέτουμε μπράβους και ανθρώπους που "καθαρίζουν", αλλά διαθέτουμε..... κοινό νου και έχουμε εμπιστοσύνη στην αστυνομία και την δικαιοσύνη.
Αυτοί που απειλούν θα έχουν τις ευθύνες τους, αλλά ευθύνες έχουν κι αυτοί οι οποίοι ακούνε αυτούς που απειλούν και σφυρίζουν αδιάφορα. Σε λίγο, η απάντησή μας.
- Η ΕΠΣΕ μπορεί να θέλει, αλλά δεν θα παρέχει εκπτώσεις στους κανονισμούς σε καμία περίοδο. Όσο γι΄ αυτούς τους δήθεν παράγοντες οι οποίοι θέλουν να πιέσουν αφού υπάρχουν και οι εκλογές, δεν θα πετύχουν τίποτα. Η διοίκηση της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ έστειλε το μήνυμα με τις προκηρύξεις. Διαβάστε προσεκτικά.....
- Σήμερα έρχεται μήνυμα από την ΚΑΣΤΕΛΛΑ και θα είναι ευχάριστο. 
Το γράφουμε για να "μην ανησυχούν" αυτοί που περίμεναν να διαλυθεί!!!!!!!
- ΜΜΕ της Εύβοιας θα είναι χορηγός επικοινωνίας ομάδων της Α΄ Κατηγορίας Εύβοιας. Ακούσαμε πως η προσφορά είναι καλή και μακάρι να είναι αληθινή και να καλύψει και τις 16 ομάδες.
- Καλό κι αυτό, αλλά δεν βλέπουμε να είναι αληθινό. Λένε πως ο κ. Γιάννης Αναγνώστου δέχθηκε πρόταση να είναι δίπλα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Κύριοι ο κ. Αναγνώστου δεν πάει πουθενά για να είναι δεύτερος. Αυτή είναι η δική μας άποψη και θα δούμε αν είναι η σωστή.