Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα.
- Είναι πλέον φανερό, το ποιοι "έπαιξαν μαζί μας και έχασαν" στο θέμα του ΛΗΛΑ Βασιλικού. Είχαν έλεγαν πλάτες και κανείς δεν μπορούσε να τους αμφισβητήσει... Και τι έγινε τώρα; Γιατί αφού ήταν εντάξει και είχαν πλάτες, θέλουν να πάνε πάλι σε εκλογές και πάλι με μαϊμού διαδικασίες.
Τα πράγματα είναι απλά. Αυτή η δήθεν διοίκηση που θέλει να πάει με σημαδεμένη τράπουλα σε εκλογές, δεν έχει κανένα δικαίωμα να το κάνει. Αυτοί που χρησιμοποίησαν τον ΛΗΛΑ, αυτοί που άφησαν απλήρωτους ποδοσφαιριστές και προπονητές, πρέπει να πάνε ....
στα σπίτια τους. Σε διαφορετική περίπτωση, ο ΛΗΛΑΣ θα είναι στον αέρα. Εμείς δεν φοβηθήκαμε κανέναν μέχρι σήμερα και δεν θα φοβηθούμε τίποτα και στην συνέχεια. Δεν θέλουμε να γράψουμε πράγματα τα οποία θα δημιουργήσουν προβλήματα σε προσωπικό επίπεδο. Αν όμως τα παπαγαλάκια συνεχίσουν τις ύβρεις και τις απειλές, δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια.
- Είχαμε σκοπό να πάμε προς τον Νότο για 2 μέρες, για να κάνουμε ένα ρεπορτάζ για ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ και ΑΥΛΩΝΑΡΙ, αλλά οι εξελίξεις στον ΛΗΛΑ Βασιλικού μας κρατούν εδώ. Πιστεύουμε πως σε λίγες μέρες όλα θα τελειώσουν και θα πάμε προς τον νότο.
- Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ πιστεύουμε πως θα συνεχίσει κανονικά στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, αφού είναι η ομάδα του χωριού με παιδιά από την περιοχή και την αγαπούν όλοι. Κύριοι εμείς απλά περιμένουμε να μάθουμε ποιοι θα διοικούν την ομάδα τα δύο επόμενα χρόνια.
- Στα ραδιοφωνικά θα έχουμε εξελίξεις και θα περιμένουμε να δούμε, αν θα πάνε προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Άνοιξε πάντως ο ασκός του Αιόλου και δύσκολα θα αποφύγουμε τις αναταράξεις.