Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλημέρα.
- Παρασκευή και 13 σήμερα, αλλά έτσι όπως πάμε γενικώς, δεν μας τρομάζει ότι κι αν σημαίνει αυτή η μέρα. Τι χειρότερο δηλαδή να συμβεί, από αυτά που συμβαίνουν με τον Τσίπρα και τον Καμμένο;
Τι χειρότερο να συμβεί προσωπικά στον καθέναν μας; Τα έχουμε δει όλα και σε έγχρωμη και σε ασπρόμαυρη μέρα.
- Το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας λένε πως θα παιχθεί μεταξύ ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ. Εμείς φυσικά δεν συμφωνούμε και θα περιμένουμε λίγο ακόμη, γιατί οι πληροφορίες μας άλλα λένε. Υπάρχει και μία ακόμη ομάδα η οποία δεν το δείχνει, αλλά....
ετοιμάζει "επίθεση".
- Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ θα είναι τελικά στο πρωτάθλημα, γιατί αυτό είναι σωστό και η επόμενη μέρα βρίσκει την ΝΕΑ ΛΑΜΨΑΚΟ ενωμένη όσο ποτέ. Τελικά είναι καλό να πετάς από πάνω σου το εγώ και να χτίζεις με το εμείς. 
- Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ οι διοικούντες παίρνουν λέει καλά μηνύματα από τον κόσμο και θα ζητήσουν από τον ΔΟΑΠΠΕΧ την κατασκευή μιας ακόμη εξέδρας περίπου 1000 ατόμων, ώστε η χωρητικότητα να αυξηθεί και να φτάσει περίπου στις 3.000. Η αισιοδοξία κυρίες και κύριοι κάνει καλό.
- Απόστολε, ποιος είναι ο πρόεδρος τον οποίο δεν σήκωσε το κλίμα σε ομάδα Α΄ Κατηγορίας και μάλιστα πήρε και 6 δελτία ποδοσφαιριστών και πάει γι΄ αλλού; Το γράφουμε γιατί κάπου πάει το μυαλό μας, αλλά πρέπει να ξέρεις κάτι. Για να φεύγεις από πρόεδρος, πρέπει να είσαι πρόεδρος και για να πάρεις τα δελτία, θα πρέπει να τα υπογράψει ο πραγματικός πρόεδρος και ο πραγματικός γραμματέας!!!