Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Καλημέρα

Δεν χωρούσαν όλα σε μια καλημέρα και έτσι σας στέλνουμε ακόμη μία.
- Τυχεροί, πολύ τυχεροί όσοι παρακολούθησαν χθες την συναυλία των MONOPHONCS  στο Βασιλικό στα πλαίσια του φεστιβάλ "στις όχθες του Λήλαντος". Φοβερή η μουσική τους, αλλά και απίστευτο πως κοινό και ΜONOPHONICS   έγιναν ένα.
Δυστυχώς κατά την άποψή μας, την συναυλία δεν την παρακολούθησαν όσοι θα έπρεπε και γι΄ αυτό σίγουρα κάτι φταίει, αφού το ίδιο συνέβη και με την συναυλία Ξαρχάκου-Πρωτοψάλτη.
Φαίνεται πως στο Βασιλικό δεν τα πάμε αυτά και γενικώς δεν πάμε αυτά που διοργανώνουν οι άλλοι και όχι εμείς!!!! Φέτες κομμένο το Βασιλικό γιατί έτσι θέλουν κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι να το έχουν γιατί αυτό εξυπηρετεί τα προσωπικά τους συμφέροντα και τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.
Δεν είναι αλήθεια πως δεν μας αρέσει η ποιότητα των εκδηλώσεων του....
Εργαστηρίου Καλλιτεχνικής Παιδείας. Αν δεν μας άρεσε, δεν θα ήταν εκεί τα παιδιά του Βασιλικού. Απλά δεν πάμε για να μην στηριχθεί το Εργαστήρι και δεν μπορέσουμε να το διαλύσουμε. Αύριο θα γράψουμε περισσότερα για το θέμα, γιατί θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα προς τους ανθρώπους του Εργαστηρίου Καλλιτεχνικής Παιδείας του Βασιλικού.
- Στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ ο προπονητής κ. Γιάννης Καρβέλης και επίσημα, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και δεν έχει σημασία αν εμείς πιστεύουμε ή όχι σ΄ αυτόν. Αυτή ήταν η επιλογή της ομάδας και εμάς δεν μας πέφτει λόγος. Ο κ. Καρβέλης μπορεί να είναι καλός γυμναστής, αλλά ο προπονητής δεν πρέπει να έχει σε μια ομάδα, αδυναμίες σε ποδοσφαιριστές και φυσικά να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες για την ήττα, ενώ όταν κερδίζει, κερδίζουν τα συστήματά του. Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς είμαστε με τους προπονητές οι οποίοι όταν φεύγουν από μια ομάδα κάτι αφήνουν πίσω τους. ο κ. Καρβέλης δεν το έχει αυτό. Τελευταίο παράδειγμα ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ. Ακόμη ψάχνουν. Να σας θυμίσουμε και τις άλλες ομάδες από τις οποίες πέρασε; Τέλος πάντων. Ελπίζουμε και ευχόμαστε ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ να είναι η ομάδα που θα μας κάνει ν΄ αλλάξουμε άποψη για τον κ. Καρβέλη και ειλικρινά θα το χαρούμε.
- Στο ΛΗΛΑ θα έχουμε σοβαρές εξελίξεις και ευχόμαστε κάποιοι άνθρωποι να μην βρεθούν μπροστά σε άσχημα πράγματα, γιατί δεν αξίζουν κάτι τέτοιο. Οι παράνομα διοικούντες την ομάδα και κάποιοι εξωδιοικητικοί οι οποίοι έχουν τεράστιες ευθύνες, αγνοούν τους Βασιλικαριώτες και βάζουν σε κίνδυνο την ομάδα, επειδή έχουν μέσα τους τον φόβο, για τις ευθύνες τους.
Ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι έτοιμοι για να πάνε εκεί που πρέπει, αφού κάποιοι παίζουν κρυφτούλι και δεν υπογράφουν ελευθέρες!!! Αλήθεια έχουν δικαίωμα υπογραφής κάποιοι;
Τι λέει ο Γραμματέας της ομάδας; Αλήθεια, γιατί η ομάδα δεν πήγε σε τακτική Γενική Συνέλευση όπως έπρεπε να είχε κάνει για να ζητήσει την έγκριση του οικονομικού και διοικητικού απολογισμού;
Κυρίες και κύριοι, το νταλαβέρι με τον ΛΗΛΑ τελείωσε. Θα βγούνε όλα στο φως και κανείς δεν θα μπορέσει να βάλει το παραμικρό κάτω από το χαλάκι.
- Δύο μεγάλες μεταγραφές θα ανακοινώσει σύντομα ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών, αλλά δεν γνωρίζουμε τίποτα περισσότερο. Ενημερωθήκαμε από ραδιοφωνατζή, αλλά ονόματα δεν μας είπε και καλά έκανε.