Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Πρώτη καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες,καλημέρα και καλή Κυριακή.
- Τι άλλο θ΄ ακούσουμε και δεν θα πέσουμε από τα σύννεφα; Οι ανταποκριτές από την Βόρεια Εύβοια, όλως τυχαία μόλις γράψαμε για ποδοσφαιρικούς αφέντες και δούλους, δημοσίευσαν την είδηση της παραίτησης του κυρίου Γιάννη Αναγνώστου!!! Κύριοι ο κ. Αναγνώστου όταν έχει να πει κάτι και αυτό να ισχύει δημοσιοποιεί τις προθέσεις του ή την απόφασή του με δελτίο τύπου βάζοντας από κάτω την υπογραφή του. Κάτι τέτοιο δεν είδαμε. Αλήθεια για ποια Ένωση Ιστιαίας μιλάτε και μας λέτε και πως είναι η Βασίλισσα της πόλης!!! Βασίλισσα χωρίς στέμμα και χωρίς υπηκόους;
Κύριοι, κουβέντα δεν γράψατε και δεν είπατε για το κατάντημα "της Βασίλισσας", αλλά ....
και της άλλης ομάδας της Ιστιαίας η οποία αν και κατέκτησε το 2016 - 2017 το πρωτάθλημα στην Β΄ κατηγορία, δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα.
Θα το ξαναγράψουμε για μια ακόμη φορά. Βόλευαν τα χρήματα του κυρίου Αναγνώστου και κάνατε οι περισσότεροι πως δεν βλέπατε και δεν ακούγατε και κάποιοι κάνατε τους λαγούς και αφήσατε τα πάντα στον κ. Γιάννη. 
Εμείς εξακολουθούμε να τον θεωρούμε χρήσιμο, αρκεί να πάψει να βλέπει παντού εχθρούς και να έχει ένα συνεχές τσαλάκωμα για τις ομάδες, αλλά και τον εαυτό του. Είχε μεγάλη ευκαιρία να κάνει την Ελλάδα να μιλάει για την ΙΣΤΙΑΙΑ, αλλά επιτρέψτε μας να γράψουμε πως "τον έφαγε" το ότι έμαθε να παίζει μόνος του και πως ποδοσφαιρικά δεν είχε κάποιον δίπλα του ή μάλλον είχε τον φίλο του κ. Θανάση Γουρνά με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα και ανέβηκε στην Γ΄ Εθνική, αλλά κάποιοι φρόντισαν να τους κόψουν στα δύο, γιατί δεν ήθελαν να κλέβουν την δόξα ο Αναγνώστου με τον Γουρνά.
Εμείς του γράφαμε πάντα την άποψή μας, χωρίς να του χαϊδεύουμε τ΄ αυτιά. Μετά την άνοδο στην Γ΄ Εθνική δεν μας διάβαζε σωστά και δεν τον ενδιέφεραν αυτά που γράφαμε, γιατί τον ενδιέφερε να είναι "αφέντης" στην Ιστιαία και όχι γενικώς. Στην Ιστιαία δεν του αντιμιλούσε κανείς. Θυμάμαι όταν είπε για δημοσιογράφους της πορτοκαλάδας και οι σοβαροί δημοσιογράφοι, ανταποκριτές και ραδιοφωνατζήδες ήταν μαζί του γιατί αυτοί όπως είχαμε γράψει ήταν της βυσσινάδας και άντε και με το σάντουιτς!!!
Φυσικά κανένας τους δεν γούσταρε τον Γουρνά και ήταν με τον "αφέντη" και ήθελαν προπονητές οι οποίοι έλεγαν πως για μεταγραφές φροντίζει ο πρόεδρος με τον μάνατζερ!!!!!
Λοιπόν για να το κλείνουμε το θέμα Κυριακάτικα, βασίλισσα στην Ιστιαία δεν υπάρχει. Η Βόρεια Εύβοια έχει πλέον άλλες ομάδες στην Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Από την Βόρεια Εύβοια είναι στην Α΄ Κατηγορία ο ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ, η ΣΚΕΠΑΣΤΗ και οι ΩΡΕΟΙ. 
Εμείς πιστεύουμε με τον έναν ή τον 'άλλον τρόπο πως ο κ. Αναγνώστου, θα συνεχίσει να είναι "ο αφέντης" στην Ιστιαία κι εσείς πείτε ότι θέλετε.
Αλήθεια την άποψή σας για την μη κάθοδο της ομάδας στον μικρό τελικό θα την διαβάσουμε ή υπάρχει θέμα που έχει να κάνει με το "μη μιλάς, μη γελάς, κινδυνεύει.....", να μην πας πλατεία;;;;;