Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

ΛΗΛΑΣ Βασιλικού- ..η συνέχεια

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, να τελειώνομε με το θέμα του ΛΗΛΑ.
Το δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε και καλεί τα μέλη σε Γενική Συνέλευση δεν έχει καμία απολύτως ισχύ, αφού δεν έχει ονόματα και υπογραφές και δεν θα μπορούσε να έχει, αφού "αυτή η διοίκηση", δεν υπάρχει.
Τα μέλη σε Γενική Συνέλευση μπορεί να τα καλέσει η νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση Κικίδη.
Οι όποιες προσπάθειες συγκάλυψης δεν θα φέρουν αποτέλεσμα, γιατί υπάρχουν τα προηγούμενα, τα οποία αν κάποιος τα σκαλίσει θα φέρουν όπως γράψαμε και άλλες ευθύνες και ....
φυσικά σε δύσκολη θέση τις κυρίες και τους κυρίους οι οποίοι χωρίς να βάζουν πουθενά το ονοματάκι τους "άνοιγαν και λειτουργούσαν μαγαζάκια" στο όνομα του ΛΗΛΑ!!!!
Ο κύριος Πρέκας και η διοίκηση Κικίδη, μπορεί να μπλέξουν σε περιπέτειες, αν .......
Δεν θα γράψουμε περισσότερα για το θέμα.
Τέλος λοιπόν.
Δεν υπάρχει επιστροφή στο θέμα.
Ο κ. Λαγός και η κυρία Νικολακάκη σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθούν να θεωρήσουν βιβλία και πρακτικά τα οποία θα έχουν πάει άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν καμία νομιμοποίηση και οι οποίοι απαιτούν να γίνει την Δευτέρα στις 20:00 η ΓΣ καιμέχρι στις 22:00 να έχουν κατατεθεί υποψηφιότητες!!!!!!
Κυρίες και κύριοι, τελεία και παύλα. 
Ακόμη κι αν γινόταν Γενική Συνέλευση, αυτή θα έπρεπε να εκλέξει εφορευτική επιτροπή και να ανακοινώσει την ημερομηνία των εκλογών, δίνοντας χρόνο σε όλα τα μέλη να το σκεφτούν και να το αποφασίσουν.
Και κάτι ακόμη. Για να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση αυτή "η διοίκηση" θα έπρεπε να είχε θεωρημένο το βιβλίο μελών και το ΔΣ να είχε ήδη διαγράψει τα μέλη που είχαν γίνει μέλη ενώ δεν είχαν δικαίωμα!!!!!
Θα πάει δηλαδή σε ΓΣ, χωρίς να έχει θεωρημένο το βιβλίο;
Κλείνοντας, θα γράψουμε ένα ευχαριστώ σ΄ αυτούς που μας απειλούν και μας συκοφαντούν και τους λέμε πως θα μάθουν κι άλλα ενδιαφέροντα και τα οποία έχουν να κάνουν και με τα οικονομικά και με το πόσο καλή οργάνωση είχε η ομάδα και με το πόσο σωστοί ήταν όλοι αυτοί που είχαν στα χέρια τους τις τύχες της ομάδας.
Συγχαρητήρια αξίζουν μόνο στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές που δυστυχώς τόσο καιρό τους κορόιδευαν.
Αυτοί θα μπορούσαν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, αλλά "οι διοικούντες" έκαναν ότι μπορούσαν για να μην συμβεί αυτό, αφού θα έχαναν στα χαρτιά ότι η ομάδα θα κέρδιζε στους αγωνιστικούς χώρους.