Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
- Χαλαρώστε και αφήστε τις σκοτούρες για λίγο στην άκρη. Λένε πως δεν θα βρέξει αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά για καλό και για κακό να έχετε και τον νου σας, γιατί εκεί που θα πάτε, μπορεί να βρέχει καρέκλες, πιάτα ή και φάπες!!!!

 - Το apopsignomi δεν αλλάζει συμπεριφορές και απόψεις από μέρα σε μέρα και φυσικά όπως ξέρετε δεν χαϊδεύει αυτιά. Εμείς συνεχίζουμε χωρίς συμβιβασμούς και φυσικά θα στηρίξουμε....
μέχρι τέλος τις επιλογές μας.





- Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ προχώρησε σε μία ακόμη μεταγραφή, αφού απέκτησε τον Δ. Μπασινά από την ΚΑΣΤΕΛΛΑ. Να ευχηθούμε στον Δημήτρη Μπασινά να είναι υγιής και να έχει επιτυχίες με την νέα του ομάδα.







- Στο ΛΗΛΑ Βασιλικού φαίνεται πως κάποιοι επιβεβαιώνουν την παροιμία που λέει, "εκει που μας χρωστούσανε, μας πήραν και το βόδι". Προσπαθούν να ρίξουν ευθύνες σ΄ εμάς, αυτοί που άφησαν στον αέρα την ομάδα από τον Ιούλιο του 2017!!!! Κύριοι, για να κατηγορήσετε εμάς, θα πρέπει πρώτα να πείτε στους φίλους της ομάδας, γιατί δεν δηλώσατε ΠΟΤΕ στο αρμόδιο γραφείο της Περιφέρειας το ΔΣ της ομάδας. Θα πρέπει να μας πείτε, γιατί δεν πήγατε να θεωρήσατε τα βιβλία της ομάδας σε καμία από τις δύο περιπτώσεις (Ιούλιος 2017 & Ιανουάριος 2018). Όταν απαντήσετε σ΄ αυτό το ερώτημα, τότε να πάμε και παρακάτω. Εμείς τις απαντήσεις τις γνωρίζουμε, αλλά θα πρέπει να τις πείτε στον κόσμο. Όταν βρείτε την δύναμη να πείτε αλήθειες, τότε να το συζητήσουμε. Η Γενική Συνέλευση που πάτε να κάνετε, δεν έχει καμία ισχύ και δεν θα σας απαλλάξει από τις ευθύνες που έχετε. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να μπει ο ΛΗΛΑΣ στην κανονικότητα. Δεν θα το κάνετε, γιατί θα επιλέξετε τον δρόμο του "όπου φύγει-φύγει" όπως λέει κι ο λαός. Αν όλα τα έχετε κάνει σωστά, συνεχίστε. Δεν θα το κάνετε, γιατί ελάχιστα σας ενδoιαφέρει ο ΛΗΛΑΣ. Όσο για τις απειλές, ξέρετε πως δεν μας τρομάζουν και το έχουμε αποδείξει. Αυτοί που αγαπούν πραγματικά τον ΛΗΛΑ, κάνουν διάλογο και δίνουν λύσεις για το καλό της ομάδας.

- Ο Θάνος Μακρής συζητά κάποιες προτάσεις που έχει από ομάδες ώστε να καταλήξει  σε κάποια από αυτές με την ευκαιρία των μεταγραφών του Καλοκαιριού. Θα γράψουμε περισσότερα την Δευτέρα, αφού Σαββατοκύριακο όπως ξέρετε γράφουμε την "ΚΑΛΗΜΕΡΑ" και κάποια έκτακτα αν χρειασθεί.

- Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες και όλους και χαλαρά.