Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, πιστεύουμε πως βρισκόμαστε σε μια καλή φάση και σύντομα θα το καταλάβετε όλοι. Θα ζήσουμε αυτό που λέει κι ο λαός. "Θα γυρίσει ο τροχός, θα γαμ...... κι ο φτωχός". 
-Σάλος για το θέμα των 5 αλλαγών σε αγώνα κυπέλλου και όλοι περιμένουν ενημέρωση και αποφάσεις από την ΕΠΣΕ η οποία συνεδριάζει σήμερα και σίγουρα ξέρει πως "το χαλαρά" δεν την βοηθάει σε τίποτα. Οι πολλοί επέλεξαν την σιωπή, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξεπεράσει το θέμα. Χρησιμοποιήθηκαν 32 ποδοσφαιριστές και ο αγώνας δεν μπορεί ...
να είναι "νόμιμος".
- Ξεσηκώθηκαν και για τον αγώνα SUPER CUP στον οποίο επίσης ενημερώθηκαν οι Γενικοί Αρχηγοί της ΕΡΕΤΡΙΑΣ και του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πως αν πάνε στην παράταση θα έχουν δικαίωμα 5ης αλλαγής!!!! Ποιος τους ενημέρωσε για το θέμα. Σε λίγο λεπτομέρειες.
- Για να δούμε αν αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχουμε ραδιοφωνική κάλυψη των αγώνων ποδοσφαίρου της Εύβοιας και ποιοι ραδιοφωνικοί σταθμοί θα μπούνε στο χορό της ενημέρωσης. Πάντως είναι αλήθεια πως έχουμε την ηχηρή συνεργασία του κυρίου Χρήστου Σεφερλή με την παρέα του eviagoal, μετά την απομάκρυνση του από το ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ και τον 96,5.
- Τελικά πόση δόση αλήθειας έχουν όλα αυτά που ακούσαμε όλο αυτό το διάστημα για τους υποψήφιους δημάρχους  στο Δήμο Χαλκιδέων; Στο τέλος θα πέσει πολύ γέλιο, αφού οι πιέσεις για να περάσουν μηνύματα στον Φάνη Σπανό, έπεσαν στο κενό.
- Ο Πάνος Καμένος θα πρέπει να ξανασκεφτεί το θέμα των μηνύσεων, γιατί δεν είναι δημοκρατικό εσύ να απαιτείς αυτόφωρη διαδικασία, αλλά να καλύπτεις τον εαυτό σου πίσω από την ασυλία!!!!