Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, είπαμε πως θα γράψουμε για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και το μέλλον του, αλλά δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. 
Εμείς δεν αλλάζουμε την άποψή μας για την ομάδα, αλλά ούτε και τα πρόσωπα που πέρασαν ως διοίκηση, αυτά που συνεχίζουν και τα επόμενα.
Σήμερα θα ολοκληρώσουμε τις σκέψεις μας και τις προτάσεις μας και στην συνέχεια θ΄ απευθυνθούμε, σ΄ αυτούς που δεν "παίζουν" με ....
την ομάδα και σ΄ αυτούς που θέλουν κατά την άποψή μας να την βοηθήσουν.
Είναι εύκολο να λέει κάποιος πως η ομάδα θα υποβιβαστεί, αλλά πολύ δύσκολο το να την στηρίξει ώστε να παραμείνει στην κατηγορία
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, για μας αυτοί που υποσχέθηκαν να βάλουν χρήματα στην ομάδα, θα πρέπει να τα βάλουν. Αν για τους δικούς τους λόγους δεν το κάνουν, θα φύγουν και δεν έχει σημασία αν το κάνουν μέρα ή νύχτα. 
Εμείς σε επίπεδο αγωνιστικό δεν ξέρουμε πολλά πράγματα, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη σε κάποιους ανθρώπους και ρωτάμε για να μαθαίνουμε. Όλοι λένε πως με 2 - 3 προσθήκες, καλή ψυχολογία και χωρίς διοικητικά προβλήματα η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία.
Λύση οριστική για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα υπάρξει, αν πρώτα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν φέρει δίπλα του όσους πραγματικά θέλουν να βοηθήσουν.την ομάδα.
Τα τυπικά, ο εγωισμός και τα θέλω του καθενός, πρέπει να μείνουν στην άκρη και όσοι αυτό δεν το θέλουν, θα πρέπει να μείνουν μακριά και τουλάχιστον να μην βάζουν τρικλοποδιές.
Σήμερα κάποια στιγμή θα καταθέσουμε την πρότασή μας και θα δούμε ποιοι μπορούν να ξεπεράσουν το ΕΓΩ τους.