Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
- Κακή ψυχρή κι ανάποδη θα είναι κι αυτή, αφού κάποιοι δεν λένε να καταλάβουν πως πρέπει να μάθουν να διαβάζουν σωστά, τουλάχιστον τα μηνύματα που έχουν στα κινητά τους.
- Μπάχαλο με την διαιτησία και στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ τραβάνε τα μαλλιά τους, όσοι έχουν. Το δεν πάει άλλο είναι γεγονός, όπως γεγονός είναι και το χαλαρά !!!! Λίγο ....
περισσότερο χαλαρά και κάποιους θα τους πάρει ο ύπνος!!!!
- Τελικά τα παιδιά κουράστηκαν με το θέμα του Φάνη Σπανού και κατάλαβαν πως δεν μπορούν να τον στριμώξουν..... Ο Φάνης θα είναι υποψήφιος δήμαρχος και θα κερδίσει τις εκλογές, όπως ήταν και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης και τις κέρδισε.
- Κανείς δεν είναι υπεύθυνος για τις 5 αλλαγές στον αγώνα ΔΡΟΣΙΑ - ΑΡΤΑΚΗ. Οι αρμόδιοι θα μας βγάλουν τρελούς και όλα θα είναι καλά. Κατάφεραν να επιβάλλουν σιωπή σχεδόν σε όλους και να μην τιμωρήσουν διαιτητές και ομάδες!!!! Αν η πληροφορία βγει αληθινή, τότε θα πέσει πολύ γέλιο.
Θα μάθετε πολλά και διάφορα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αφού κάποιοι στην ΕΠΣΕ δείχνουν άλλο πρόσωπο!!!  Αλήθεια ο κόσμος του ποδοσφαίρου δεν πρέπει να μάθει τι έγινε; Είναι κι αυτό μυστικό και εσωτερικό θέμα;
- Για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τα είπαμε και δεν θ΄ αρχίσουμε τις επαναλήψεις. όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
- Στο ΕΝΩΣΙΑΚΟ θα παίξει η ΕΡΕΤΡΙΑ και πιστεύουμε πως δεν ήταν η καλύτερη επιλογή. Ας μη γράψουμε όμως περισσότερα για να μην μας θυμώσουν.