Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα.
- Εμείς ότι είχαμε να γράψουμε το έχουμε γράψει για το θέμα της 5ης αλλαγής και ευχόμαστε οι εξυγιαντές της Εύβοιας  να δώσουν στην δημοσιότητα τον δικό τους ΚΑΠ και τις δικές τους προκηρύξεις αγώνων, ώστε να τους μελετήσουμε κι εμείς για να μπορούμε να τους παρακολουθούμε....
- Το Σάββατο ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ παίζει εκτός έδρας με την ΚΑΛΛΙΘΕΑ και πάει....
χωρίς άγχος αφού μόνο να κερδίσει έχει από αυτόν τον αγώνα. Μπορεί όλοι να τον έχουν ήδη στο Τοπικό, αλλά θα επαναλάβουμε πως αυτά τα παιδιά που θα φορέσουν την φανέλα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν έχουν να χάσουν τίποτα, αλλά αν παίξουν με θράσος θα γίνουν μάγκες ποδοσφαιρικά.
- Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ θα παίξει στο ΕΝΩΣΙΑΚΟ με τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ και πιστεύει πως θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του. Εμείς πάλι πιστεύουμε πως ήταν λάθος η επιλογή έδρας, αλλά ας αφήσουμε να δούμε αν ο κόσμος θα πάει κι αν αγωνιστικά το Ενωσιακό εξυπηρετεί.ή όχι τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ δείχνει πανέτοιμος για τον εντός έδρας αγώνα με το ΑΥΛΩΝΑΡΙ, αλλά θέμα συζήτησης στα ποδοσφαιρικά στέκια της Αρτάκης και της Χαλκίδας είναι οι συζητήσεις με προπονητή και η αναμονή της αναμονής.
- Ο ΛΗΛΑΣ θα υποδεχθεί τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ και μετά την πρόκριση στο κύπελλο οι διοικούντες περιμένουν τον κόσμο στο γήπεδο και αισιοδοξούν πως μπορούν να γεμίσουν την μία τουλάχιστον κερκίδα. 
- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ  "έκλεισε" την Α΄ Φάση και τώρα μπαίνει στην φάση του στόχου που δεν είναι άλλος από αυτόν της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Αντίπαλος ο ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ από τον οποίον ο  ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ δέχθηκε 3 γκολ και χρειάστηκε τα πέναλτι για να τον αποκλείσει.